Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (3.42 secunde)
Compania aeriana elvetiana Baboo a intrat, luni, pe piata din Romania, cu doua rute operate de pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, spre Geneva si Nisa, a anuntat, vineri, operatorul.
Procesul de preluare a firmei de curierat Cargus International de catre Deutsche Post, prin intermediul companiei de curierat si logistica DHL International Romania, a fost finalizat, a anuntat, miercuri, compania.
Fluctuatia de personal din cadrul companiilor private se va reduce, pe fondul crizei economice, ca urmare a amanarii planurilor de extindere ale firmelor si a prudentei manifestate de salariati in ceea ce priveste siguranta locului de munca, ceea ce va duce cresterea performantei acestora.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a surprins pe toata lumea declarand la prima conferinta de presa dupa instalare ca privatizarea Avioane SA Craiova cu un singur ofertant ar putea supara UE.
Politia de Frontiera Constanta isi intregeste flota cu inca trei nave de interventie, rapide si ultradotate, in valoare de aproape 27 milioane de euro.
Guvernatorul BNR exclude finantarea directa a sistemului bancar. Banca centrala incearca sa convinga capitalul privat sa ramana in Romania. Romania inca este dependenta de fluxurile de capital extern, a evidentiat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cu prilejul Forumului Financiar Central si Sud-Est European organizat la Bucuresti.
Dupa cum era de asteptat, la prima licitatie organizata de Fisc pentru vanzarea Satului de Vacanta Dunarea din Saturn nu s-a prezentat nimeni.
Ca ministru, am vandut flota la fier vechi. Ca primar, mi-am dat singur o casa pe strada Mihaileanu. Ca presedinte, l-am ajutat pe fratele meu sa faca afaceri cu armament.
Care este problema flotei comerciale a Romaniei? Din cele 360 de nave existente in decembrie 1989, azi nu a mai ramas aproape nimic.
Sub titlul "Unde a disparut a 9-a flota comerciala din lume?", revista Capital publica o interesanta analiza economica, despre un mister economic al ultimilor 20 de ani, pe care o puteti citi in continuare.
Compania aeriana irlandeza planuieste sa introduca zboruri speciale pe durata carora pasagerii sa stea in picioare. Biletul pentru o calatorie fara loc ar costa 5 lire (aproximativ 6 euro).
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
Presedintele Traian Basescu, "incantator, dar problematic", desi are imaginea stirbita din cauza scandalurilor, si-ar putea face o revenire pe scena politica, precum Putin, ca premier al tarii, dupa uncheierea mandatului sau in 2014, scrie The Economist intr-un articol despre "dezamagitoarea Romaniei".
Criza este doar un mit pentru bastanii din Romania!
Europenii se reorienteaza spre masinile pe benzina, dupa cativa ani in care au fost populare vehiculele pe motorina, potrivit unui studiu al Agentiei Internationale pentru Energie (AIE).
Motorstory.ro informeaza: Pozitia corecta la volan. Luni am fost la un eveniment BMW (o sa va spun despre el), iar acolo era un pilot bulgar care ne-a explicat inca o data care este pozitia corecta la volan.
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de cum merge SUV-ul Dacia Duster si spune ca nu este deranjat de zgomotul mai intens de la viteze ridicate pentru ca prefera sa se grabeasca incet.
Adrian Nastase, editorialistul Jurnalului National, comenteaza o problema la ordinea zilei: "S-au vazut la TVR". "Un eveniment recent mi-a adus aminte de o schita umoristica aparuta in primii ani ai "puterii sovietice".
HotNews.ro informeaza: Autostrazile din Romania au fost conectate cu cele din Ungaria. Pe hartie (Autor:
Ziarul Financiar informeaza: Alfred Toepfer anunta investitii-gigant in Romania: 6 silozuri la Dunare, un altul in vestul tarii si un terminal de export la Constanta Alfred C.
google-analytics.com