"Batranul" Corvette merge la scaldat. Mai exact, motorul clasicei masini sport. Producatorul american Cool Amphibious Manufacturers International LLC si-a prezentat recent ultimul proiect - Hydra Spyder. Acest autovehicul-amfibie, care este dotat cu dispozitive de flotatie aprobate de United States Coast Guard, poate calatori la fel de bine si pe uscat, si pe apa.
Motorul Corvette LS2 V8 de 6 l, de 400 sau 502 cai putere, face din Hydra Spyder o adevarata racheta, atat pe apa, cat si pe pamant. Hydra Spyder poate transporta pana la patru persoane si este foarte usor de introdus in apa. Bolidul atinge o viteza maxima de 210 km/ora, pe sosea, iar in apa atinge 80 de kilometri pe ora. Cum era de asteptat, modelul nu este la indemana oricui, putand fi achizitionat la pretul de 123.000 de euro. In pret sunt incluse un CD Player, geamuri electrice, inchidere centralizata si un sistem de navigare.
Cei care doresc sa pescuiasca la volan, pot comanda un Sonar, detector sonic pentru telecomunicatii subacvatice, folosit pentru reperarea obiectelor cu ajutorul semnalelor acustice.