Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (3.96 secunde)
Astfel, in timp ce democratii au prezentat motivele pentru care au ales sa mearga pe liste proprii la alegerile europarlamentare, liberalii au negat ca ar fi avut in ultimele zile vreo negociere cu PSD.
"Pentru a nu intra in jocul ponderii pe liste, am considerat ca este bine sa ne mobilizam propriul electorat", a afirmat Videanu.
Deputatii au mai hotarat ca nu se vor putea depune liste de candidati independenti si nu se vor admite candidaturi independente pe listele unui partid politic.
"Partide precum PSD sau PNL nu au nevoie sa puna pe liste oameni cu nume pentru ca ele reprezinta niste brand-uri.
"La Senat sa fie vot uninominal, iar la Camera Deputatilor vot proportional pe liste si uninominal. Daca se va tine cont doar de persoane va iesi o harabubura", a avertizat Constantin Dascalu, presedintele PC Dolj.
Traian Basescu cerea atunci PD sa sustina votul preferential, adica pe liste de partid. Si el, ca si noi toti ceilalti de altfel, este beneficiarul acestui sistem de vot", a mai spus liderul liberal.
Hasotti crede ca votul uninominal, preferential pe liste, nu poate fi aplicat pur si simplu, pentru ca acest lucru ar duce la umplerea Parlamentului numai cu manelisti, fotbalisti si actori.
Joseph Daul a mai afirmat ca ca aproba decizia democratilor de a candida pe liste separate de partenerii de Alianta, PNL.
Acelasi politician spune insa ca, desi multi vorbesc despre renuntarea la votul acordat unei liste de partid, foarte putini sint dispusi sa si faca ceva in acest sens.
In vizita efectuata in China, in martie 2006, presedintele Traian Basescu a anuntat ca autoritatile de la Beijing au stabilit trecerea la o politica de diminuare a deficitului balantei comerciale dintre Romania si China, dand prioritate achizitiei de marfuri de pe piata romaneasca si solicitand intocmirea unei liste de marfuri care pot fi importate.
El a aratat ca au existat mai multe hotarari de guvern, publicate in "Monitorul Oficial", privind data alegerilor. Gestionarea listelor electorale permanente este atributul primarilor, MAI avand rolul sa actualizeze aceste liste.
De asemenea, a mai precizat prefectul, au fost publicate liste cu toate sectiile de votare din teritoriu. In cursul zilei de astazi, prefectul Danut Culetu se va deplasa la Bucuresti, pentru a avea discutii atat la Ministerul Agriculturii, referitoare la fondul proprietatilor, cat si la Ministerul Administratiei si Internelor.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a spus ieri ca democratii ar putea chiar sa accepte sa candideze impreuna cu liberalii, pe liste comune, la alegerile europarlamentare si ca actuala criza din interiorul Aliantei D.A.
"Ne-au dat toti cate ceva" Localnicii din Veleni spun insa ca pe perioada campaniei pretendentii la scaunul de primar au folosit si altfel de metode pentru a intra in gratiile celor 1.087 de alegatori inregistrati pe liste.
Am auzit ca sunt cativa care au facut deja liste cu cei care ne vor inlocui", ne-a declarat Liviu Lupea, seful Inspectoratului Teritorial de Munca Bihor.
Presedintele liberalilor crede ca decesul Aliantei a fost "initat cu mare grija" de democrati, in momentul in care au decis sa participe pe liste separate la alegerile europarlamentare.
Adriana Ticau a precizat ca una dintre problemele autoritatilor locale este reprezentata de faptul ca acestea nu au pregatite liste de prioritati pentru proiecte structurale.
Presupunind ca electoratul, pe acest principiu al semnaturilor, va decide ca Parlamentul sa fie demis, multi parlamentari vor avea probleme atunci cind in fiecare oras vor fi publicate liste cu parlamentari care ar trebui sa fie demisi.
In acest fel, la o comparare a celor trei tipuri de liste - permanente, suplimentare si speciale - va fi posibila identificarea persoanelor care voteaza in mai multe locuri, urmind a fi incepute actiuni penale impotriva acestora", ne-a precizat presedintele APD Club Galati, Fanel Spulber.
Mai emotionat a fost premierul Calin Popescu Tariceanu care figura pe liste cu un alt nume, in schimb presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu s-a aratat sigur pe el.
google-analytics.com