Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (6.65 secunde)
Vicepresedintele formatiunii, Gheorghe Barbu, a declarat ca, in privinta modalitatii de vot in plen, PD sustine votul cu cartela, astfel incat sa se poata vedea la final, pe liste, optiunea fiecarui parlamentar.
N-am cerut secrete de stat, am cerut doar sa mi se comunice o lista cu imobilele care fac obiectul cererilor de retrocedare si situatia lor actuala. La prima interpelare mi s-a raspuns ca nu este posibila intocmirea unei astfel de liste pana pe 25 ianuarie.
Nu sunt numai acestia, dar e dificil sa intocmesti liste, iar eu sunt din ce in ce mai putin adepta lor.
Senatorul PSD a mai afirmat, cu aceeasi ocazie, ca "nu exista nici un fel de liste negre, nu exista nici un fel de revanse politice din partea unora sau altora".
Parlamentarul liberal, un bucurestean ales pe liste in circumscriptia Gorj, sustine ca a adunat deja cateva semnaturi de la colegii de partid care activeaza la Camera Deputatilor.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
In aceasta situatie, in Camera Deputatilor ar ajunge urmatorul pe liste un membru al PNL Bistrita-Nasaud, in cazul de fata viceprimarul Bistritei, Ioan Turc.
De mentionat ca in Sala Mare a Prefecturii judetului Constanta - sala in care de regula Consiliul Judetean isi desfasoara activitatea - au fost prezenti toti consilierii alesi pe liste:
Totodata, senatorii din comisie au facut un inventar al materialelor pe care vor sa le solicite pentru analiza, precum inregistrarea video realizata de aparatul tehnic al Senatului, imagini surprinse de camerele de luat vederi ale televiziunilor, liste de vot, stenograma sedintei.
Potrivit unei analize a Institutului pentru Politici Publice aparuta pe site-ul www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii, deputatul PSD Victor Ponta conduce in topul chiulangiilor alesi pe liste la Camera Deputatilor, in circumscriptia electorala Gorj.
Astfel, daca PNL si PD s-ar hotari sa participe la alegeri pe liste separate, ar obtine urmatorul punctaj: PD - 47%, PNL - 45%.
In asteptarea Forumului politico-economic ce va reuni la Bucuresti personalitati din zona Marii Negre, seful diplomatiei romanesti, Mihai Razvan Ungureanu, crede ca acum, mai mult ca niciodata, Marea Neagra are nevoie de o carte de vizita si de o prezentare clara a propriei liste de teme urgente.
Infiintat dupa Revolutie, Iridex Group, din care face parte si SSB, e proprietatea milionarului Corneliu Pascu,un fost senator al Partidului Conservator, ales pe liste comune cu PSD in legislaturile 2000-2004 si 2004-2008.
Pentu ca statutul liberal nu prevede desemnarea unor delegati din partea organizatiilor de cartier, toti cei trecuti pe liste sunt asteptati la Casa Studentilor din Craiova pentru a-si exprima votul, iar sala, cu o capacitate maxima de 450 de persoane, s-ar putea dovedi neincapatoare pentru cei prezenti.
Cu toate ca adunarea liberala de la Casa Studentilor a fost declarata in prima faza nestatutara pentru ca in sala nu erau prezenti jumatate plus unu din membrii trecuti pe convocator, liberalii au reusit sa ocoleasca suspendarea alegerilor printr-o noua convocare, facuta o ora mai tarziu, la eveniment participand numai 620 de membri, fata de cei 1.800 trecuti pe liste.
Au fost anexate liste cu detaliile de contact ale birourilor FOIA ale serviciilor militare ale S.U.A. Si ale comandamentelor celor patru forte:
Stabilesti programul, faci trasee si liste de cumparaturi. Ai grija, totusi, sa fii atent si la ce se intampla la job.
Femeia Fecioara este tipicara si obsedata de ordine si disciplina, desi de cele mai multe ori casa ei arata vraiste, ea fiind prea ocupata sa faca liste cu ce are de facut.
Avantajele de la privat sunt pentru pacient, legate de cat de repede il pot opera (la stat sunt liste mult mai lungi de asteptare), de conditiile de spitalizare si de cateva alte detalii care sunt in functie de caz.
Si, poate lucrul cel mai grav intre atatea evenimente negative, tot mai coplesitoare, un sir de guverne, zeci si zeci de ministri ce erau alesi democratic, e drept, dupa liste stricte ale noilor partide, dar care, odata instalati in posturi, rupeau fatis orice legaturi cu cei ce i-au ales, uitand senin, relaxat, promisiunile si ofertele generoase, largi, facute in campanie.
google-analytics.com