Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (3.18 secunde)
Spatiul verde, protejat de legea monumentelor Potrivit specialistilor, portiunea verde, trecuta pe lista neagra a primarului, face parte din zona de protectie a Universitatii din Craiova, care este monument istoric.
PNL-PD la Constanta sa se razgandeasca, in virtutea a cine stie ce alte calcule, si sa opteze pentru un alt nume de pe lista de potentiali candidati.
In acest sens eu depun si o lista cu 600 de semnaturi ale alesilor locali.
Beneficiul este, in primul rand, al bolnavilor, deoarece acest numar de operatii ne-a ajutat sa rezolvam cea mai mare parte a cazurilor grave aflate pe lista de asteptare. ... Un program coerent, cu un numar stabilit de operatii anuale raportat la lista de asteptare pe care deja o alcatuiesc.
Prefectul, cu lista de prioritati la Bucuresti Partea cea mai grea din operatiunea de stramutare a satului Rast incepe insa abia acum. ... Dupa discutii in teren cu primarii comunelor sinistrate, prefectul Giugea a alcatuit o lista de prioritati pe care o va prezenta autoritatilor centrale de la Bucuresti.
Olteanu a declarat ca "restructurarea Guvernului este o decizie care se va lua intai in Alianta PNL-PD si apoi in Coalitie", dar "lista ministrilor remaniabili este treaba premierului Calin Popescu-Tariceanu".
Se stie doar ca exista un cerc de "suspecti", fara a se spune macar cate persoane se afla pe lista de asteptare. ... Liberalii sunt convinsi ca reprezentantul lor va fi desemnat candidatul Aliantei pentru Primaria Constanta, in detrimentul democratilor, care au si ei cateva nume foarte grele pe lista.
Pe lista autoritatilor au fost trecute si cele 571 de case care sunt in pericol de a se prabusi si pentru refacerea carora statul va scoate din buzunar alte 307 miliarde de lei vechi.
La vremea respectiva as fi venit cu o intreaga lista de motive: ... Am cautat un barbat care sa bifeze toate calitatile de pe lista mea imaginara si l-am gasit.
Englezii au pus ulterior numele lui Martin pe lista de victime ce a aparut in The Times pe 4 iunie, in caz ca germanii se gandeau sa verifice.
- faptul ca i-am promis lui Sebastian Ghita in Martie 2012 ca va fi pe lista pe un loc eligibil la alegerile parlamentare este total neadevarat si ilogic din urmatoarele motive: ... - deci pana la urma cine l-a pus pe Ghita pe lista?!?
Cu toate ca produsele figureaza pe lista de achizitii a Secretariatul General, Georgeta Ionescu a spus ca acestea sunt suportate din veniturile extrabugetare ale Centrului International de Conferite, care patroneaza alimentatia publica, frizeriile si coaforul.
Principalele practici pentru motivarea absentelor sunt, potrivit cercetarii facute de IPP, justificarea "in bloc" a unei liste de nume, fara precizarea motivului, iar PSD este partidul care foloseste frecvent aceasta modalitate (la 22 decembrie 2005 a fost acceptata o lista de 64 de deputati).
Iata o lista mai lunga de alimente care sunt cele mai bune antiinflamatoare: ... Iata mai jos o lista cu cele mai bune plante cu efect antiinflamator:
Acesta a mai spus ca pe lista de prioritati se incadreaza la primul punct rezolvarea problemelor curente ale regiei, respectiv mentinerea echilibrului economico-financiar. ... Badescu, pe aceeasi lista neagra La capitolul reorganizare, edilii vor sa includa si Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova.
Pentru ca pana acum nu am mai vazut nici una dintre ele, noi aveam in plan vizitarea catorva dintre perlele ortodoxiei romanesti din Baragan, asa incat Manastirea Coslogeni, pana nu de mult doar schit, a fost unul dintre obiectivele noastre, primul de acest gen de pe lista.
Mai sa-ti vina sa aprinzi o tigara sau un IQOS, cum face Ministrul Sanatatii Sorina Pintea in chip de fronda, cand se intalneste cu activista Ramona Brad - Apropos de d-na Pintea, a fost nevoie de un ministru cu fusta ca sa aiba, in sfarsit, cineva curajul sa o scoata pe Magda Ciobanu de pe lista de experti ai Ministerului Sanatatii, dupa mai bine de 15 ani in care mica eroina a facut de una singura legea in domeniul tutunului, centrand, pasand si dand cu capul in toate directiile:
De la medicul de familie care il are pe lista, la toata lumea care trebuia sa dea cu subsemnatul cum a ajuns un pacient cu o tumora sa se diagnosticheze singur.
Am studiat, de asemenea, modalitatile de candidaturi si am constatat ca, in afara statelor care au o structura federala, in 70% din statele membre sistemul este cel de lista", a explicat Maria Petre, precizand ca Romania va avea 35 de reprezentanti in Parlamentul European.
Casa de vacanta din paianta si chirpici Proprietarii celor 30 de case care au fost taiate de pe lista locuintelor de reconstruit au inceput sa bata drumurile la Primaria Carna si la Prefectura Dolj, dar nimeni nu le-a putut da un raspuns favorabil.
google-analytics.com