Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (3.80 secunde)
In plus, daca autoritatile au spus clar ca acest ordin a intrat in vigoare de pe 2 iulie 2008, tot ele au recunoscut ca nu au inca o "lista neagra" care sa contina alimentele interzise in scoli, dar ca spera sa o aiba pana la inceperea anului scolar.
Multi dintre noi am vrut sa ne alegem singuri reprezentantii in parlament, fara a fi obligati sa votam o lista de pe care sa ajunga senator sau deputat cel care plateste mai mult.
- O, lista e lunga, cele mai multe din calatoriile mele au fost deplasari cu Holograf, unul din motivele pentru care sustin ca viata de artist are avantajele ei. ... Ca turist, din lista calatoriilor exotice am sa mentionez insulele Maldive, Bali, Venezuela, Zanzibar, Kenya.
Forbes a inclus Bucuresti pe lista celor mai bune locuri pentru a calatori in 2023. ... Pe lista se regasesc Bulgaria, Armenia, Spania, Franta.
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! ... Pe site-ul clinicii din Podgorica, unde au fost transportati turistii romani raniti in accidentul rutier produs duminica pe drumul national Kolasin - Podgorica, pe podul "Grlo", a fost publicata lista victimelor, informeaza rtv.net. ... LISTA ROMANILOR INTERNATI LA CLINICA DIN PODGORICA:
In ceea ce priveste declaratia sefului statului potrivit careia Uniunea Nationala PSD+PUR nu are personalitate juridica, Titus Corlatean a spus ca presedintele Basescu a folosit aceasta afirmatie ca un pretext pentru desemnarea unui premier din partea Aliantei, desi pe 28 noiembrie populatia s-a pronuntat foarte clar pentru lista propusa de social-democrati si umanisti, iar pozitia exprimata dupa cele doua tururi de PSD si PUR a vizat colaborarea parlamentara a celor doua formatiuni pentru formarea unei majoritati in cele doua camere.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata. Cei sapte membri PUR aflati pe lista neagra a CPC vor sa stie cine i-a pus acolo, ca sa poata actiona in justitie.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Macar un lucru este cert, ca se va vota el si-l vor mai vota si ceilalti candidati de pe lista respectiva, ca trebuie sa se scoata si ei. ... Aruncat si el dintr-o greseala pe lista PSD, Mihei a reusit sa mai faca o data de rusine Uniunea.
Avem o lista de 7 candidati la Camera Deputatilor, care va fi promovata in 17 judete. Domnul Ovidiu Gant si-a dovedit profesionalismul pina acum si cred ca prima pozitie pe lista noastra il va aduce in Parlament.
Potrivit Constitutiei, articolul 103, alineat (3), “programul si lista Guvernului se dezbat de Camera Deputatilor si de Senat in sedinta comuna“, iar “Parlamentul acorda incredere Guvernului cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor“.
Aceasta decizie vine in urma verificarilor determinate de declaratia lui Corneliu Turianu care, acum doua luni, a vorbit despre o lista cu dosare, in care ar fi aparut si numele premierului.
2111/P/2003 la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, prin care Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals si uz de fals, iar lista acestora ar putea continua. ... Lista lui Marghiol continua...
Locul lui a fost luat de Octavian Moraru, ales pe lista PUNR. Mircea ßtefanovici a fost ales in 2004 pe lista PUNR, partid pe care l-a parasit in scurt timp pentru PNG, dupa care a trecut la PD.
Ioan Chiriac, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bacau in perioada 1996-2000, la alegerile generale a cedat locul eligibil de pe lista de candidati ai Aliantei in favoarea lui Ionel Paler, un membru al “gruparii primarului Stavarache“, ce a venit la liberali, dupa locale, de la PUR.
"Incepand de la Adrian Nastase in jos, Delegatia Pemanenta si in special acest Birou de Coordonare, creat pentru ca anumite persoane sa ocupe functii eligibile in Parlament - si veti vedea ca este o lista foarte lunga pe care trebuie sa o clarificam”.
s-a intors roata si nu se stie cum revine de maxima actualitate lista PNL cu nume de posibili sefi pentru descentralizatele constantene. ... Nu se gandeste dumnealui, asta e, dar ce te faci daca liberalii vor fi revenit deja cu gandul la lista lor de propuneri pentru port?
“Inca nu avem o lista definitivata, nici ca nume de persoane, nici ca ministere vizate“, a recunoscut Marko Bela, care si-a manifestat speranta ca marti sau cel tarziu miercuri sa poata anunta secretarii de stat.
Ei au dat publicitatii o “lista a rusinii“, ce contine numele unor persoane care, conform unor dovezi directe sau indirecte, au participat la reprimarea Revolutiei Romane.
Renate Weber si de Daniel Daianu deschid lista candidatilor PNL pentru PE in timp ce Bogdan Olteanu, presedintele liberal al Camerei Deputatilor, se afla pe locul 45 al listei.
google-analytics.com