Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (4.20 secunde)
Pana acum insa, lista a fost prezentata doar in ordinea alfabetica a celor aprobabti pentru consiliu.
ramanerea PNL in Internationala Liberala, votarea viitoarei conduceri a partidului pe o lista comuna (pe care figureaza inclusiv presedintele partidului) si cumularea functiilor de premier si presedinte al PNL din cauza posibilitatii luarii unor decizii "subiective si emotionale” in cazul aparitiei unor crize guvernamentale.
Si pe lista de consilieri, tot partenerii de afaceri ai d-lui Iorgus sunt, la fel si pe lista PNL. Rep.:
La solicitarea HotNews.ro, liderii democrat-liberali au refuzat sa furnizeze o lista centralizata a candidatilor sai. Asa se face ca jurnalistii de la HotNews.ro au fost nevoiti sa la Birourile Electorale Judetene si la AGERPRES, motiv pentru care au publicat doar o lista partiala a candidatilor PD-L.
Primarul sectorului 5, inscris al 13-lea pe lista de candidati, a fost insotit de seful campaniei sale electorale, Sorin Oprescu, si de presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
'Exclus din primul cerc al conducerii PNL de votul pe lista impus de liderul Crin Antonescu, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a revenit puternic in dezbaterile publice din ultimele saptamani. ... Nu este o lista exhaustiva.
Pe Crin Antonescu l-am ajutat intr-un moment de criza al lui, cand nu-l mai primea nicio organizatie sa candideze undeva, era deputat de Tulcea si organizatia de Tulcea nu l-a mai primit sa candideze pe listele ei in 2004, si atunci m-a rugat domnul Stolojan, la schimbarea de stafeta, sa am grija, ramanand liderul aliantei, sa am grija ca a avut o situatie grea - si intr-adevar a avut o situatie grea - sa poata sa candideze undeva si l-am pus pe lista de Bucuresti.
Numarul de locuri care revine fiecarei parti pe lista de consilieri se stabileste proportional cu rezultatele in sondajele de opinie la nivel judetean, respectiv la nivelul municipiului resedinta de judet privind intentia de vot la consiliul respectiv;
Lista scurta a celor propusi pentru functia de Premier. Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, Sorin Mindrutescu, Director General Oracle, si Calin Georgescu, director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila, se afla pe lista scurta pentru functia de premier, potrivit unor surse politice.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Adunarea Nationala Irakiana (Parlamentul) a aprobat ieri lista membrilor noului Cabinet, la trei luni de la alegerile generale, insa nu in formula completa. ... Cu o zi inaintea votului, premierul a anuntat ca i-a inmanat lista presedintelui Jalal Talabani, care a aprobat propunerile inaintea votului din Adunarea Nationala.
Marea sa problema este ca nu a fost niciodata pe lista de favoriti a lui Basescu. ... Prezenta ei pe lista posibililor candidati ne aminteste un alt element care se poate dovedi important in viitoarea alegere a conducerii PDL:
M-am trezit cu el pe lista de salariati si asta e. ... Eu, angajator, cu alte cuvinte, m-am trezit pe lista de plata cu tot felul de Bula adusi acolo de erori de logica, prostia maselor si bancuri proaste ale destinului.
Motiunea este semnata de 35 de presedinti de organizatii, alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Preda a subliniat ca nici el, nici Radu Berceanu nu figurau pe lista vicepresedintilor ardeleni, stabilita la Hanul lui Manuc.
Ministrii, cap de lista Surse guvernamentale confirma insa faptul ca premierul Calin Popescu-Tariceanu va proceda, in perioada imediat urmatoare, la o remaniere guvernamentala, al carei principal scop va fi sa detensioneze situatia politica.
Am o lista cu 177 de persoane care vor fi verificate daca au facut parte din vechea structura de conducere a PCR“, a declarat Samuel Caba.
Facea a spus ca, la cererea sa, el figureaza pe primul loc pe lista pentru Senat, deciziile fiind luate in cadrul Biroului Judetean al filialei si inaintate conducerii centrale a partidului.
'Nimeni pana acum nu a oferit o lista concreta cu oamenii platiti de Vantu si cu sumele adesea fabuloase pe care s-au vandut constiinte din lumea presei, din lumea politica, dar si din lumea artistica.
google-analytics.com