Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (8.83 secunde)
- Bill Gates, intemeietorul imperiului Microsoft e doar al noualea pe lista, desi azi e considerat omul cel mai bogat din lume, cu cei 69 miliarde de euro. ... - Al patrulea pe lista, cu voia dumneavoastra, este - surpriza!
Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize. ... Dintre autorii romani, pe lista autorilor publicati, se afla Norman Manea.
Noua Zeelanda Noua Zeelanda este o regiune care are legi clare cu privire la alegerea numelui copilului si o lista doldora de apelative interzise, care a fost completata ultima oara chiar in 2011, cand a fost adaugat numele Lucifer , din cauza ca mai multe familii vroiau sa-si boteze copiii astfel.
Magda Marincovici) Lista de asteptare pentru un transplant medular in cazul pacientilor cu leucemie se va scurta foarte mult odata cu extinderea capacitatii sectiei de transplant medular de la Institutul Clinic Fundeni (ICF) si intrarea in functiune a Registrului National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH).
La oncologice, lista de asteptare e "goala" Numarul pacientilor cu cancer aflati in tratament cu aprobarea CNAS a ajuns la 7.531 Pentru prima data, in luna septembrie, lista de asteptare pentru tratament oncologic este "goala" si 7.531 de pacienti beneficiaza gratuit de moleculele aprobate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), a anuntat presedintele CNAS, Cristian Busoi.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat ca pe lista de candidati a Uniunii Social Democrate nu se regasesc persoane care si-au denigrat tara la Bruxelles ‘‘de dragul capitalului politic‘‘.
Dar, mi se pare de tot rasul ca, dupa ce timp de un an si jumatate nu ai reusit sa adopti o lista a medicamentelor compensate, sa ai pretentia ca ministrul care te-a urmat sa rezolve problema in mai putin de o luna.
Hepatita C, vindecabila 100% Pacientii si specialistii pledeaza pentru introducerea in lista de medicamente a terapiilor moderne In privinta standardului de tratament in hepatita C avem o intarziere de 3 ani fata de standardul european.
Mai sunt molecule care asteapta sa fie pe lista, dar orice molecula care trebuie introdusa pe lista trebuie sa aiba un studiu, niste beneficii.
Lista de asteptare la proteze Persoanele care au nevoie de proteze de sold, de genunchi, de implanturi segmentare de coloana sau de alte tipuri de implant pot beneficia gratuit de ele prin intermediul Programului National de Endoprotezare.
Ghidul unui profesor de psihologie pentru o viata fara stres a devenit viral dupa ce o tanara a postat lista formata din 101 de idei, potrivit Daily Mail.Brett Phillips a devenit cunoscut printre elevii sai dupa ce le-a dat, la inceputul anului scolar, o lista cu 101 lucruri pe care acestia trebuie sa le faca pentru o viata mai putin stresanta.
Rac Nativii acestei zodii vor sterge orice urma a relatiei din viata lor, vor scapa de toate cadourile primite, isi vor sterge numarul de telefon din agenda, vor sterge ex-ul din lista de prieteni de pe retelele sociale si vor face o telenovela din despartire, in timp ce toata familia va fi implicata in drama.
Gasesti pe acest blog, in meniu la categoria Nutritie, multe articole care te vor ajuta, de la piramida alimentara, reguli de combinare, lista cu sursele sanatoase pe elemente etc. ... http://andreeasava.ro/2017/07/23/ce-mananc-eu-lista-mea-de-alimente/ - cu lista mea de alimente si reguli.
O zi buna nu e dupa cate lucruri rezolvi, ci dupa cat de fericit iti faci copilul Alaltaieri am bifat o singura chestie de pe lista cu lucruri de facut.
Avantajele sint evidente la votul uninominal, nu trebuie sa pomenim decit faptul ca partidele isi vor alege cu mult mai mare grija reprezentantii, pentru ca nu mai e vorba de o lista, ci de alegerea omului si daca nu vor face selectia cu atentie a candidatilor vor avea putini reprezentanti in Parlament.
A sunat la noi un pensionar care, in numele mai multor oameni, m-a rugat sa publicam sI noi lista medicamentelor gratuite. ... Deocamdata avem doar lista cu substantele active compensate, vom face rost sI de lista de medicamente sI o sa o publicam, daca vom considera ca este util.
In primul rand procedura de vot „pe lista“ a facut ca la varf sa apara oameni fara nici un fel de suprafata si fara autoritate in partid. Au patruns la varf doar pentru ca se aflau pe „lista Tariceanu“.
In primul rand procedura de vot „pe lista“ a facut ca la varf sa apara oameni fara nici un fel de suprafata si fara autoritate in partid. Au patruns la varf doar pentru ca se aflau pe „lista Tariceanu“.
Ori poate, in mintile lor tulburate de betia puterii, ei au ramas setati doar pe ideea de lista de partid, lista pe care avanseaza cine "marca" banul sau cine se are bine, e neam sau prieten cu seful de partid.
Cum nu exista nici o limita pentru impartirea la cit mai multe guri a amintitei cote, lista ar putea fi lunga cit o zi de post. ... Mai e loc pe lista.
google-analytics.com