Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (3.78 secunde)
Primul pe lista neagra a lui Geoana se afla vesnicul inamic din PSD, Dan Ioan Popescu, liderul filialei bucurestene a partidului. ... Si pentru ca lista sa fie completa, Bunicuta mai spera inca sa isi recupereze pozitia suprema in partid, iar congresul este o ocazie demna de luat in calcul.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a hotarat ieri sa trimita Guvernului o lista detaliata privind cheltuielile pe care le presupune amplasarea Catedralei Mantuirii Neamului.
Firme care s-au infruptat din banii publici, pe lista de sponsori ai PSD Gorj Pe lista sponsorilor PSD Gorj apar mai multe societati care s-au infruptat din banii publici, conduse de oameni de afaceri controversati.
Deputatul PD Ioan Oltean a propus incetarea de drept a calitatii de primar, inainte de expirarea duratei normale a mandatului acestuia, in situatia pierderii, din vina sa, a calitatii de membru al partidului pe a carui lista a fost ales.
Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au dat publicitatii ieri lista celor 32 de capi de serie pentru cele doua tablouri de simplu ale Openului Australiei.
Liderul democrat Emil Boc (foto) a anuntat sambata la Sibiu ca pedistul Constantin Trihenea, aflat pe lista de supleanti ai Aliantei D.A. ... „Urmatorul pe lista este domnul Petria, care va renunta, conform Protocolului Aliantei D.A.;
Ministrul Transporturilor, cap de lista Activitatea celor sapte ministri democrati a fost monitorizata permanent de catre conducerea PD, ultimul raport cerut acestora fiind in noiembrie 2005.
In afara de acestia, numele altor trei oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Gheorghe Chivorchian si Anghel Iordanescu, au fost vehiculate ca se vor afla pe lista candidatilor la functia de presedinte al FRF.
Iata lista de preturi ale biletelor (lei RON): - VIP 1: 800 - VIP 2: 600 - Tribuna 1 vest, inel 2:
500 de filme clasice pe care le poti viziona online, gratuit Site-ul openculture.com a facut publica o lista cu nici mai mult, nici mai putin de 500 de filme care pot fi vizionate online, gratuit.
Dupa o ora si jumatate de intarziere a sedintei de plen, deputatii au inceput dezbaterile in forta prin contre fata de lista ciupercilor comestibile care ar trebui sa fie incluse in textul legii.
Am publicat si actualizam periodic lista celor mai buni antivirusi pentru Windows. ... Iar aici se incheie lista factorilor ce pot ingreuna functionarea calculatorului.
Practic, FB ar trebui sa functioneze ca un canal de comunicare, in sensul de a te ajuta ca informatiile pe care le pui acolo sa ajunga mai rapid la prietenii pe care ii ai in lista (adica oamenii care sunt interesati de ceea ce scrii si si-au manifestat dorinta sa fie la curent cu ceea ce faci).Si nu este asa din pacate, informatia ajunge la foarte putine persoane.
Dutu a dat, a primit si si-a facut dusmani Stelian Dutu - un alt politician abil, care, desi s-a aflat pe lista "neagra" a celor care doreau un "Parlament curat", a reusit sa il faca pana si pe Traian Basescu sa inchida ochii - a doua oara!
Pe lista distractiei feminine a fost inclus si restaurantul "Triumf", din incinta Hotelului Parc. ... Ultimul pe lista itinerariului nostru, Clubul "No Limit".
N-am cerut secrete de stat, am cerut doar sa mi se comunice o lista cu imobilele care fac obiectul cererilor de retrocedare si situatia lor actuala.
14/2006, angajatii primariei trebuie sa le identifice si sa transmita lista catre guvern. ... Pentru a nu se trezi cu vreo sanctiune, alesii locali ar opta pentru o firma specializata care sa intocmeasca lista cu imobilele in cauza.
Primul pe lista este Serviciul Public de Salubritate (SPS) care, pana la sfarsitul anului, va iesi din subordinea municipalitatii. ... Transportul si Pietele, pe lista de asteptare Privatizarea Regiei Autonome de Transport (RAT) ar putea avea loc la anul, dupa cum declara oficialii primariei.
Pe lista au fost deja trecute cateva persoane, care ar vrea sa isi schimbe optiunea politica, pentru trecerea in barca puterii. ... Gongu - pe lista neagra a PD?
- Prin scapare din vedere netrecandu-se in lista candidatilor la domnie pe domnul Alecu Cuza, care poseda toate calitatile cerute la art.
google-analytics.com