Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (3.30 secunde)
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
Regia Autonoma de Apa (RAA) s-a gandit deja la cateva zone care ar putea beneficia de modernizari, insa trebuie stabilita o lista cu prioritati. ... Printre cartierele care s-ar putea numara pe lista celor norocoase se numara Craiovita si Brazda lui Novac", a spus Liviu Ionita, directorul RAA.
La intalnirea de saptamana trecuta, de la Neptun, dintre prefectii tuturor judetelor si ministrul mediului si gospodaririi apelor, Sulfina Barbu, a trecut Doljul pe lista neagra a judetelor care nu au intocmit planurile de aparare impotriva inundatiilor pentru ca autoritatile locale din Rast sunt procupate de reconstructia satului distrus de apele Dunarii si nu de intocmirea planurilor de aparare ale unei localitati care nu mai exista.
Superiorul sau pe linie de partid - Radu Mazare a dat de inteles ca stie despre intentiile mai mult sau mai putin "fortate" de insistenta democratilor, dar ca, dintre toti primarii aflati pe "lista" PD, Zamfir Iorgus este cel care i-a spus ca nu pleaca.
Mai exact pedistii sustin ca o lista cu semnaturi nu poate si nu trebuie sa-i influenteze pe cei care sint responsabili cu realizarea politicii externe a tarii.
Pe de alta parte, in urma cu o zi, Partidul National Liberal a depus la CNSAS o lista cu 156 de membri carora a solicitat sa le fie verificate dosarele.
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Potrivit bilantului facut de conducerea sa, democratii au mai bifat pe lista cu alesi 117 consilieri locali, alaturi de cei 267 cu care au iesit din alegeri.
Liderul PSD a vorbit si despre o lista scurta cu alti ministri liberali care ar mai putea fi schimbati, fara sa nominalizeze insa pe cineva. ... Noi avem o lista scurta, dar nu stim daca ea coincide cu cea a lui Basescu", a afirmat Geoana.
Voturile etniei rromilor pot fi decisive la alegeri pentru partidele care pun pe lista candidati de aceasta nationalitate si care au o campanie al carei mesaj principal este reprezentat de problemele minoritatii respective, se arata intr-un sondaj recent realizat de CURS.
La solicitarea prefectului, Curtea de Conturi Dolj a facut o documentatie, dar nu a efectuat inca un control la Primaria Amarastii de Sus, aceasta nefiind pe lista unitatilor care trebuie controlate in acest an.
Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului. ... Urmatoarele partide pe lista increderii oltenilor sunt PNL (aproape 18,8%), PRM (12,0%), PNG (5,8%), UDMR (1,2%), PC (0,7%) si PIN (0,3%).
Partidul Initiativa Nationala a cerut ieri RA-APPS si Secretariatului General al Guvernului sa dea publicitatii lista tuturor politicienilor care locuiesc in mod ilegal in locuinte de protocol si sa rezilieze aceste contracte, amintind cazurile lui Mircea Geoana si Vasile Dancu.
Ai depasit cu mult lista de cumparaturi cu care plecasei de acasa pentru ca in timp ce te plimbai printre rafturi ti-ai dat seama ca iti mai trebuie si una, si alta, iar acum esti constient ca va trebui sa umbli si in celalalt buzunar al portofelului, acolo unde ai pus banii de benzina sau de intretinere.
Deputatul de Dolj Marian Jean Marinescu a anuntat ieri ca va candida pentru un fotoliu in forul european, insa lista finala de candidati va fi aprobata in cadrul Consiliului National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie.
In ce priveste "lista lui Liviu Turcu", Nastase a intrebat: "De ce sunt pe lista numai membri PSD sau fosti membri PSD, de ce a fost publicata acum si cu ce scop?".
Dupa ce din interiorul PD au "rasuflat" nume precum Oscar Benes, Daniela Dragomir, Emilia Murineanu (o pedista deloc fericita ca s-a vazut "incondeiata" in ziar) si Ionela Manafu, a caror activitate a lasat de dorit, pe lista "neagra" a democratilor s-a mai adaugat un nume:
Pe lista PRM se afla senatorii Eugen Mihaescu si Alexandru Moisuc, deputatii Petre Popeanga si Daniela Buruiana. ... Partidul Conservator i-a propus pe Silvia Ciornei si pe Eduard Helwig, iar pe lista UDMR se afla trei nume, senatorul Szabo Karoly si deputatii Attila Kelemen si Konya Hamar Sandor.
De pilda, PD are in carti zece propuneri, desi intelege ca sapte membri in CA-uri sunt de ajuns pentru respectarea proportiilor, trei dintre pedistii de pe lista neputand fi insa numiti in aceste organisme.
Acelasi reprezentant al societatii civile crede ca scrutinul cu lista inchisa si blocata, organizat la nivelul unei circumscriptii nationale, pune cetateanul in situatia de a alege intre citeva liste continind cite 45 de nume fiecare, in conditiile in care pentru multi alegatori numele respective nu vor reprezenta nimic.
google-analytics.com