Cautare

3023 de rezultate pentru "lista" (2.90 secunde)
Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. ... Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania.
Consiliul Investitorilor Straini (FIC) pregateste o lista cu 10 cele mai importante proiecte care ar trebui finalizate de catre autoritatile romane, potrivit unei analize cost/beneficiu facute de membrii FIC. ... Ministerele isi ausi ele lista lor de prioritati.
Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Cand am importat masini cu valoare mai mica decat cea din grila mi-au calculat taxa la valoarea mai mare din lista lor, iar cand este factura mai mare decat valoare din lista iau in calcul factura.
Magiunul de Topoloveni, alaturi de alte 1.000 de denumiri de produse protejate in baza legislatiei privind protectia indicatiilor geografice, figureaza pe lista Comisiei Europene a denumirilor de origine si a specialitatilor traditionale.
Craiovenii care detin autoturisme mai vechi de zece ani ce depasesc valoarea unui voucher, adica 3.800 de lei, risca sa fie scosi de la plata alocatiei de sustinere a familiei Directia de Asistenta si Protectie Sociala a intocmit un raport prin care solicita consilierilor locali sa revizuiasca lista cu bunuri mobile care nu sunt de stricta necesitate in cazul craiovenilor care beneficiaza de alocatie.
Proiectul a fost initial pe lista prioritara a primariei, in ideea "infiintarii unui sistem de camere de supraveghere video destinate cresterii gradului de securitate al cetatenilor, in zonele cele mai aglomerate, cu risc ridicat de producere a unor evenimente infractionale, prin monitorizarea acestora si interventia operativa, in sprijinul cetatenilor de catre reprezentatii institutiilor autorizate", dupa cum se arata in Nota de fundamentare intocmita de Directia de Elaborare si Implementare Proiecte a primariei, semnata si de primarul Antonie Solomon.
Daca comunitatea locala nu doreste acest lucru, obiectivele respective nu pot inscrise pe lista. ... Atunci cand esti pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO nu primesti mai multi bani, iar Ministerul Culturii, din pacate, a alocat foarte putini bani pentru prezervarea patrimoniului cultural si a siturilor arheologice din zona.
Verifica lista activitatilor eligibile publicate impreuna cu ghidul solicitantului. Vei putea desfasura o activitate economica doar daca o vei regasi in lista activitatilor permise. ... - lista tuturor activitatilor economice pentru care poti obtine fonduri nerambursabile si grila de evaluare aici:
Victor Piturca a anuntat lista mare cu stranierii convocati la dubla de foc cu Turcia si Olanda de pe 12 si 16 octombrie.
Presa din strainatate, surprinsa de deciziile lui Piturca ' Ce scriu publicatiile de-afara despre lista stranierilor pentru baraj Lista stranierilor convocati de Victor Piturca pentru barajul cu Grecia a surprins nu numai fanii nationalei, ci si presa din strainatate.
Lista de mai jos include si cateva shortcuturi din mouse, nu doar din tastatura, aratahowtogeek.com.
Lista de mai jos include si cateva shortcuturi din mouse, nu doar din tastatura, arata howtogeek.com.
O lista cu sfaturi in acest sens a fost facuta de Business Insider. ... mergi la Start-Control Panel-Programs and Feature, iar apoi alege din lista de programe pe cele de care nu ai nevoie si apasa butonul de dezinstalare.
De acolo puteti sa selectati prietenii pentru lista celor care va intereseaza cu adevarat, sa aduceti sau sa eliminati persoane dupa cum doriti. Nu trebuie sa va faceti griji ca cineva va vedea lista, asta pentru ca este disponibila numai dvs.
Cei de la Mashable au realizat o lista cu 5 sfaturi pentru ca Facebook Messenger sa functioneze mai bine. ... Pentru a schimba notificarile de pe iPhone, trebuie sa intrati in meniul de Settings si sa gasiti Messenger in lista de aplicatii.
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
"MTV Unplugged era deja in top pe lista noastra cu dorinte si de aceea am acceptat cu bucurie oferta de a organiza aceste concerte!
Presedintele Comisiei pentru cultura si media a Senatului, Georgica Severin, a vorbit despre includerea Ansamblului Brancusi pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO cu ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, se arata intr-un comunicat de presa.
da.zf.ro/dupa-afaceri/travel/O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii Cei de la Business Insider au publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume.
google-analytics.com