Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui". El a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, evidenta sectiilor de votare din Sectorul 6, unde, potrivit afirmatiilor sale, din 228 de sectii un numar de 147, adica 64%, au ca presedinti persoane care lucreaza in servicii subordonate direct sau indirect Primariei.
Astfel, un numar de 38 de presedinti de sectii de votare sunt politisti comunitari, 44 lucreaza la Serviciul de Finante Publice, 10 sunt de la Administratia Scolilor, 37 sunt angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala, 13 sunt de la Administratia Domeniului Public, iar cinci lucreaza la Evidenta Populatiei. "Mai mult decat atat, dar directorii de la Asistenta Sociala (Schmutzer Gabriela), de la Adiministratia Scolilor (Ionescu Cristian), Administratia Domeniului Public (Zidaru Constanta, Tulugea Daniel, Cristea Mugur) sunt membri de frunte si agitatori PDL Sector 6", a mai spus Vadim Tudor, referindu-se la unii dintre presedintii de sectii de votare din Sectorul 6 al Capitalei.
Pe de alta parte, liderul PRM a afirmat ca are informatii conform carora aproximativ 5.000 de cetateni din judetul Teleorman si-ar fi facut vize de flotant in Sectorul 6, pentru a vota si in acest sector. "Daca Politia si alte organe ale statului nu vor lua masuri energice, veti vedea ce turism electoral bezmetic se va inregistra la 1 iunie, indeosebi in Capitala! Fiindca asa a procedat PD-ul asta mereu: s-a umflat, artificial, ca broasca, prin miscari si deplasari rapide, avand multi bani, masini cu nemiluita si tot felul de complicitati", a sustinut presedintele PRM.