Cautare

9769 de rezultate pentru "interviu cu gheorghe stefan si ion gheorghe mihaila" (3.64 secunde)
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Se pare insa ca statul mai are mult de asteptat pina sa obtina in instanta recuperarea banilor, deoarece societatea in cauza nu mai figureaza cu bunuri vandabile in patrimoniu si, mai mult, o parte dintre actele contabile par sa fi disparut fara urma.
Lucrarile Congresului National al Partidului Social Democrat au adunat in Sala Palatului din Bucuresti inreaga suflare reprezentativa a celui mai important partid de opozitie din Romana Liderii nationali ai PSD s-au adunat, ieri, la Bucuresti pentru a-si alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan. Trebuie spus ca omul politic a subliniat si cu alte ocazii ca, daca ar candida pentru functia de edil sef, ar intra cu siguranta in turul al doilea de scrutin.
Siderurgistii care vor lucra in conditii speciale vor afla conditiile in care pot iesi mai devreme din cimpul muncii la sfirsitul lunii decembrie, odata cu adoptarea actului normativ care va modifica Legea pensiilor Problema privind pensionarea mai devreme a angajatilor Mittal Steel care vor lucra in locuri de munca ce vor fi incadrate in conditii speciale a fost subiectul intilnirii care a avut loc miercuri intre ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, liderul sindicatului de la Mittal Steel Hunedoara, Petre VaidosI, si o delegatie de reprezentanti ai Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS), respectiv presedintele sindicatului, Mircea Scintei, prim-vicepresedintele Maricel Oancea si vicepresedintele Emil Mihaila.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie.
Fostul deputat PSD Stefan Giuglea este in proces cu... munca si arta. Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
google-analytics.com