Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Pentru inregistrarea albumului Universal Music Romania a colaborat cu Smiley si cu echipa lui de la Ha Ha Ha Production. Intr-o perioada cand artistii aleg sa-si lanseze doar single-uri, Stefan Stan ne propune un mixt de ritmuri - blues-pop, rock, de la piese de club pana la balade - 12 la numar, toate cu potential de hit - , creionand astfel o buna parte din destinul sau.
"De la dragoste la ura, de la tristete la bucurie, de la zbucium la extaz... toate se regasesc in "Povestea mea", un album plin de culoare, sper eu de colectie, la care s-a muncit mai bine de un an!", spune Stefan.
Albumul beneficiaza de un turneu de lansare, care se va desfasura pe perioada verii, in 15 orase din toata tara. "Sunt foarte fericit ca pot canta intregii tari "Povestea mea"! Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!"

Orasele turneului de promovare a albumului "POVESTEA MEA"

Bucuresti 22-iunie; Pitesti 29 iunie; Craiova 6-iulie; Drobeta 13-iulie; Resita 20-iulie;Deva 27-iulie; Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau 28-septembrie.
Stefan Stan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs "Vocea Romaniei". Artistul s-a remarcat datorita vocii sale baritonale si usor guturale, iar astazi isi incanta fanii atat cu piese din repertoriul international, cat si din propriul repertoriu.
"Sunt Stefan Stan si te provoc sa te lasi purtat de muzica mea si de puterea cu care aceasta iti va incatusa sufletul! Pentru ca, inainte de orice, cant din suflet pentru suflete."
Stefan Stan, Prima Voce a Romaniei, si-a inceput povestea in adolescenta, cand talentul sau a primit girul publicului. Ulterior si-a slefuit talentul peste Ocean, in America.
"Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale. Am iubit si am suferit prin cuvinte. Ma gasisem pe mine in muzica. Eu eram muzica. Ca orice tanar dornic de lucruri noi, am plecat in America. Acolo am cantat atat pentru ai lor cat si pentru ai nostri. Dorul de casa m-a facut sa revin definitiv in Romania, unde talentul, dar si norocul au facut ca publicul sa ma placa si sa castig cel mai important talent-show din Romania - "Vocea Romaniei"! Din decembrie 2011 sunt prima Voce a Romaniei. Imi plac provocarile, masinile, calatoriile si oamenii frumosi. Ador muzica! Nu am regrete si nu renunt la visurile mele."