Cautare

9769 de rezultate pentru "interviu cu gheorghe stefan si ion gheorghe mihaila" (3.36 secunde)
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Incepand cu luna mai, Sala Amfiteatru a Teatrului Metropolis poarta numele de Sala Centenar. Urmatoarele personalitati care vor innobila cu numele lor fotoliile salii Centenar, sunt:
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: ... • A colaborat cu mai multe televiziuni, precum Realitatea TV, Antena 3 si B1TV. • Dupa Revolutie, a condus mai multe reviste si ziare, insa de la carma cotidianul "Evenimentul zilei" impune un stil diferit de a face presa, care-l consacra.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. Vanatorii si pescarii sportivi au in prezent doi presedinti. ... Agentia Judeteana de Vanatoare si Pescuit Sportiv (AJVPS) Dolj are de vineri doi presedinti. ... De aici a pornit scandalul si zvonurile:
Democrat-liberalii au reusit sa obtina majoritatea voturilor atat in lupta pentru Primaria Tecuciului, cat si pentru Consiliul Local.
Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca. Gheorghe Flutur a venit la Galati si a anuntat ca lasa organizatia PLD Galati pe miinile fostului liberal Sandu Traian.
Cei mai cunoscuti dintre acestia sint Alexandru Crisan senior si junior si Constantin Dilgoci. ... Cele mai multe sponsorizari, dar si cele mai multe tepe, au fost facute de oamenii de afaceri brasoveni Alexandru Crisan senior si junior, tata si fiu.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Liberalul a facut cunoscut si ca liderii PC, PD si PNL s-au intilnit pentru a lua act de suspendarea Protocolului pina cind conducerea de la Bucuresti va lua o decizie in acest sens.
In complicitate cu functionarii bancari, un oradean a reusit, in nici doi ani, sa scoata credite de un milion de euro, folosindu-se de semnatura a peste 100 de persoane, o buna parte fiind adolescenti.
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. Fiecare detaliu este atent preluat de presa si savurat de public. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook.
Stefan Banica, turneu national prin opt orase! ... Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitatii sai!
Stefan Banica Jr. ... Mereu cu zambetul pe buze, acesta ascunde o tristete imensa: ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Directorul societatii Apa-Canal a acuzat municipalitatea galateana ca are ochi si suflet doar pentru Apaterm. ... Vreau ca oamenii mei sa aiba salariile la fel de mari ca la Apaterm si sa primeasca si ei tichete de masa.
Directorul demis de la Apa-Canal, Ion Stefan, s-a plins la Prefecturia si la Primarie de modul in care a fost demis de consilierii locali din functia pe care a ocupat-o pina la finele anului trecut.
Chiar daca nu a fost anuntat in mod oficial, directorul de la societatea Apa Canal, Ion Stefan, stie ca hotarirea de consiliu local referitoare la demiterea sa fost validata de prefectul Mihai Capra. ... Cu toate acestea, pozitia mea nu s-a schimbat.
La urmatoarea sedinta a Consiliului Local, care va avea loc in data de 30 ianuarie, se vor afla pe ordinea de zi si doua puncte referitoare la numirea directorilor in fruntea societatii Apa Canal si a Serviciului Administrarea Domeniului Public (SADP).
google-analytics.com