Cautare

9769 de rezultate pentru "interviu cu gheorghe stefan si ion gheorghe mihaila" (3.49 secunde)
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Candidatii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa faca fata unei provocari inedite dar si unui stres suplimentar, pentru ca trebuie sa-si faca o campanie paralela cu cea a partidului din care fac parte, forta formatiunii din care face parte candidatul devenind o conditie necesara, dar insuficienta pentru castigarea fotoliului de sef al Consiliului Judetean.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Problemele existente la Mittal Steel si industria metalurgica, inclusiv cele legate de legislatia din acest domeniu, au fost dezbatute in cadrul intilnirii care a avut loc simbata, la club Sidex, intre ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si liderii a trei sindicate importante din Combinat, respectiv FSS Metarom Galati, UTSL si Forum, la care a participat si presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Constantin Lungu.
Cele mai mari sume sunt cerute de institutiile de credit si cele de stat, Fiscul, de exemplu, solicitand 3,3 milioane lei. Pe lista apar si furnizori.
Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.
Magda Marincovici) Comparativ cu reptilele sau pestii, omul este homeoterm, adica trebuie sa-si mentina temperatura interna constanta in jur de 37 de grade Celsius. ... Pentru aceasta sunt captatori de temperatura in special la nivelul pielii si hipotalamusului, structura cerebrala care are rolul de termostat central.
Presedintele Klaus Iohannis a dat curs cererilor de urmarire penala pe numele fostilor ministri USR ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, in ancheta privind achizitia de vaccinuri anti-Covid din perioada pandemiei.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Partidul Alternativa Ecologista pare ca tine cu dintii de Marius Stan pentru cursa pentru sefia municipiului.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: Un personaj plin de frustrari si de rautate. Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Aveti pamant, dar nu detineti utilaje cu care sa-l lucrati? O solutie ar fi sa-l dati in arenda unei societati agricole si sa primiti bani sau produse la schimb. Atentie insa ce firma alegeti, daca nu vreti sa patiti ca Ion Seuleanu, din comuna doljeana Golenti.
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa. Un tanar, extrem de ambitios, dar care nu vedea decat inainte, si care isi dorea foarte mult sa reuseasca.
google-analytics.com