Cautare

2137 de rezultate pentru "internationale" (3.77 secunde)
Corectii severe au fost înregistrate si pe pietele internationale de capital.
Cardurile de credit - singurele externalizate Cardurile de credit emise de bancile din Romania care sunt prevazute cu posibilitatea utilizarii internationale prin plati la comerciant si eliberare de numerar la ATM sau la ghiseele bancilor acceptante circula de cativa ani buni pe pietele internationale.
"Cu un ritm ridicat de crestere economica si o piata totala de aproximativ 45 de milioane de locuitori, tarile sud-est europene-Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia Hertegovina si Republica Moldova-atrag investitii mari din partea grupurilor internationale de retail, precum si din partea companiilor producatoare multinationale.
Fundatia European Computer Driving Licence (ECDL) face apel catre guverne sa ia în considerare diviziunea digitala, atentionând ca, potrivit studiului Uniunii Internationale de Telecomunicatii pe anul acesta, 83% din populatia globala nu foloseste internetul, conform unui comunicat de presa, citat de NewsIn.De Ziua Internationala a Societatii Informationale, ECDL aduce în prim-plan nevoia urgenta de a diminua divizarea digitala si recunoaste impactul profund pe care tehnologiile informationale si de comunicare îl au asupra vietii oamenilor, facând un apel catre organizatiile internationale si nationale pentru a conlucra în dezvoltarea unor programe fiabile de crestere a nivelului culturii digitale în lume.  Divizarea digitala ameninta statele în curs de dezvoltare Aproximativ opt milioane de oameni din întreaga lume au participat la programele ECDL/ICDL si, totusi, divizarea digitala continua sa ameninte tarile în dezvoltare si sta în calea atingerii obiectivelor de dezvoltare Millennium ale Natiunilor Unite.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
In aceasta privinta s-a stabilit ca transporturile maritime sunt transporturi internationale chiar daca ele se fac intracomunitar (intre doua porturi din cadrul UE). Prin urmare, aceste transporturi maritime, fiind considerate a fi internationale sunt scutite de TVA.
BNR a inregistrat, in octombrie, intrari la rezerva valutara de 4,4 miliarde euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, operatiuni pe piata interbancara si venituri din administrarea rezervelor internationale.
BNR a inregistrat, in noiembrie, intrari la rezerva valutara de 1,619 miliarde euro, reprezentand in principal modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, operatiuni pe piata interbancara si venituri din administrarea rezervelor internationale.
BM va pune la dispozitia Romaniei un miliard de euro, in urmatorii doi ani, pentru reformarea sectorului public si a celui financiar, precum si consolidarea protectiei sociale, iar BERD, alaturi de alte institutii financiare internationale, va acorda un miliard de euro tot in urmatorii doi ani, jumatate din suma mergand in banci, iar diferenta, in economie, inclusiv companii, energie si infrastructura.
Adrian Mihalcioiu (foto), liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor din Romania, a participat la reuniunea anuala a Federatiei Internationale a Transportatorilor, ce a avut loc saptamana trecuta la Londra.
Potrivit BNR, intrarile de 1,549 miliarde de euro au provenit din modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea contului Ministerului Finantelor Publice, venituri din administrarea rezervelor internationale, operatiuni pe piata interbancara si altele.
Intrarile la rezerva de 1,278 miliarde euro in octombrie au provenit din modificari ale rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finantelor Publice (primul imprumut de la Banca Mondiala- n.r.), alimentarea contului Comisiei Europene, venituri din administrarea rezervelor internationale si altele, se arata intr-un comunicat al BNR.
CNN a ramas in fruntea acestei piete tot mai competitive, devansand retelele concurente atat de pe piata interna, cat si pan-regionala prin operatiuni internationale in continua crestere si o retea extinsa de colaboratori si programe, devenind un brand cu puternic caracter global.
"Autoritatile incurajeaza folosirea yuanului in schimburile internationale. ... Anuntul bancii chineze e un pas in plus al Pekinului de promovare a yuanului pe pietele internationale. ... In ciuda succesului mondial al exportatorilor chinezi, yuanul are un rol minor pe pietele internationale, deoarece nu poate fi schimbat liber cu alte valute.
Puteti citi in continuare declaratia premierului Emil Boc pe tema acordului cu institutiile financiare internationale. ... Mai mult decat atat, in 2010 a incheiat cu un deficit de 6,5% sub cel de 6,8%, convenit cu organismele internationale.
In absenta refuzului de plata a daunelor contractul se reziliaza, iar procedura de judecata in fata unei instante internationale poate dura ani buni.
Programul pe care l-ati intreprins in mod curajos cu cele trei institutii internationale a fost unul foarte reusit in aceasta privinta", a spus oficialul Bancii Mondiale. ... El a precizat ca institutiile internationale sunt satisfacute de modul in care a fost realizat acordul cu FMI, BM si CE.
Nota specifica faptul ca, in prezent, in Romania nu exista o astfel de sala de sport multifunctionala, care sa corespunda standardelor internationale pentru pregatirea sportivilor si organizarea de competitii internationale, ceea ce "obliga sportivii romani sa evolueze in competitiile oficiale (Campionate Mondiale, Europene, Cupe europene etc.) organizate in spatii improprii, fara dotari, la nivel de competitivitate redus".
Programul pe care l-ati intreprins in mod curajos cu cele trei institutii internationale a fost unul foarte reusit in aceasta privinta", a spus oficialul Bancii Mondiale. ... El a precizat ca institutiile internationale sunt satisfacute de modul in care a fost realizat acordul cu FMI, BM si CE.
Comunicarea dintre institutiile statului, asumarea obligatiilor prevazute de acorduri internationale, eludarea regulilor sunt principalele motive pentru care Romania va pierde milioane de euro si economia romaneasca va merge din blocaj, in blocaj.
google-analytics.com