Cautare

2137 de rezultate pentru "internationale" (2.76 secunde)
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
Intre 3 si 14 decembrie, la Dubai se desfasoara Conferinta Mondiala a Telecomunicatiilor Internationale, prin care Organizatia Natiunilor Unite urmareste sa preia controlul asupra internetului.
Flori de Ie este primul concept care are la baza vesmintele traditionale romanesti, acceptat si apreciat alaturi de alte branduri internationale in proiecte cu expunere nationala si internationala, precum expozitiile si targurile internationale de moda, cultura si design, recuperator de valori traditionale si continuator destoinic al culturii romanesti.
Institutul Francez din Romania este, de asemenea, acreditat pentru a examina si acorda alte certificari internationale in limba franceza, ca:
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Ionescu, stralucit specialist intr-ale politicii internationale; intr-ale securitatii internationale si nationale, multa vreme directorul Institutului pentru Studii Politice de Aparare si Istorie Militara (ISPAIM), mare cap, general de brigada prin Marele Stat Major, roman, tot imbratisa "nazbatia" asta a lui Brzezinski, suparandu-se o vreme ca l-am contrazis vehement!
Traditionalul mesaj pe care vi-l prezint, in calitate de membru al Comitetului Director al Grupului Roman al Uniunii Interparlamentare, cu ocazia Zilei Internationale a Democratiei - 15 septembrie, are titlul "Sa-i implicam pe tineri in democratie".
La standurile amenajate in holul Scolii Americane Internationale, am aflat, alaturi de cei mici, de traditiile din diverse tari precum Germania, Pakistan, Israel, Mexic, Romania, Canada si SUA. ... Organizatia de parinti a realizat un traseu in holul principal al Scolii Americane Internationale, unde fiecare traditie a fost reprezentata.
Marcarea Zilei Internationale a Francofoniei.
Autoarea lucreaza de doua decenii in acest domeniu fiind formator in specialitatea gastrotehnie, membru in juriul unor importante competitii nationale sau internationale, autoare de lucrari de specialitate, consultant.
Europarlamentarul Damian Draghici, un mare artist de etnie roma, a publicat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, pe care il puteti citi in continuare. ... La multi ani cu ocazia Zilei Internationale a Romilor!
Cladirea mai adaposteste un centru de fitness si spa, cu piscina interioara, o galerie de magazine de branduri internationale de lux ce acopera o suprafata de peste 2.700 mp, spatii de birouri de 11.000 mp si o parcare generoasa de 550 de locuri.
Adoptiile internationale au fost reluate de la 1 ianuarie, cand a intrat in vigoare Legea nr. 273 privind regimul juridic al adoptiei.
Basescu a sustinut ca Tariceanu a renuntat la anticipate dupa ce s-a intalnit cu un om de afaceri, cu un important ziarist si cu un reprezentant al unei companii internationale de tigari.
• 3 apr 2008 - Presedintele moldovean Vladimir Voronin cere comunitatii internationale, in cadrul summit-ului NATO de la Bucuresti, sa recunoasca neutralitatea constitutionala a R.
Desi normele internationale acorda un rol important statelor in mentinerea legaturilor culturale si lingvistice cu minoritatile inrudite, responsabilitatea primara pentru protectia acestora revine statului de cetatenie. ... Romania va urmari respectarea drepturilor romanilor din strainatate prin cooperarea cu statele de origine, in baza mecanismelor europene si internationale.
Declaratia va fi adresata Comisiei Europene si Parlamentului European, in contextul in care se va vota la 13 aprilie asupra primirii Romaniei si Bulgariei in UE, cu mentionarea conditiilor impuse pentru a fi indeplinite si care vor fi monitorizate de forurile internationale amintite.
Presedintele Traian Basescu a pledat in discursul rostit ieri in deschiderea lucrarilor Conferintei internationale “Marea Neagra si securitatea euro-atlantica:
In replica, tot ieri, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca declaratiile facute de el la Craiova, privitoare la situatia jurnalistilor romani rapiti in Irak, reprezinta “speculatii si informatii care au circulat si in mediile internationale“.
google-analytics.com