Cautare

1199 de rezultate pentru "intalnirea" (3.80 secunde)
Tot prefectul Dan Culetu a declarat, referitor la intalnirea de ieri, desfasurata in Capitala, la care au fost solicitati toti noii prefecti, ca a fost vorba despre o sedinta de analiza a Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), respectiv depunerea juramantului de catre reprezentantii Guvernului Tariceanu.
Bubenek a precizat ca vorbeste in numele presedintelui PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, care nu a reusit sa vina de la Timisoara pentru a participa la intalnirea cu presa.
Conform unuia dintre zvonurile care sustine ca Ion Iliescu nu a fost informat de intalnirea de luni dupa-amiaza - s-ar parea ca popularitatea lui Ion Iliescu in randurile social-democratii crescuti chiar de el este in continua scadere, in pofida pacii incheiate cu Adrian Nastase.
Intalnirea presei din Constanta, programata ieri cu ministrul Ludovic Orban, a debutat la Drajna, in jurul orei 10.00, la o "gura de cafea" si o omleta.
Mai mult, daca adaugam si recenta iesire la rampa a lui Marian Vanghelie (care nu s-a sfiit sa ceara demisia lui Nastase), putem considera nejustificat optimismul manifestat de Adrian Nastase dupa intalnirea-maraton cu liderii locali:
Joi si vineri va avea loc la Sinaia intalnirea grupurilor parlamentare ale PSD, in cadrul careia vor fi abordate probleme legate de strategia parlamentara si politica a partidului in perioada urmatoare.
El a declarat ieri, dupa intalnirea dintre conducerea partidului si primarii PSD din municipii, ca oameni precum Emil Calota, Tudor Pendiuc sau Gheorghe Calota ar fi foarte buni ca vicepresedinti.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, prezent ieri la Craiova, a afirmat la întâlnirea cu liderii liberali ca PD si PSD vor avea un discurs negativ în campania electorala de la europarlamentare.
Revenind la intalnirea prefectului Dan Culetu cu mass-media, potrivit acestuia, numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, si nu a lui Butnaru Marian, a fost facuta in mod ilegal, nu s-au respectat legile 67/2004 si 215/2001, prin care numirea trebuia facuta in ordinea supleantilor declarati la data alegerilor locale de catre PSD.
La concurs pot participa doar locuitorii Mangaliei, pe site-ul partidului urmand sa isi introduca datele de contact, precum si raspunsul la intrebarea "Cum a fost intitulata intalnirea tuturor profesorilor pensionari din orasul Mangalia, organizata de PSD la inceputul anului scolar?" Extragerea va avea loc pe 25 octombrie, la sediul partidului, iar castigatorul va fi anuntat telefonic cand va putea sa isi ridice premiul.
La intalnirea parlamentarilor PSD, care nu se finalizase la inchiderea editiei, nu au participat “reformatorii“ de la Cluj, Ioan Rus si Vasile Dancu, desi ultimul este senator.
"Intalnirea de astazi (vineri - n.r.) este prima dintr-o serie de intalniri pe care Basescu intentioneaza sa le aiba cu reprezentantii presei locale", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
Intalnirea a avut loc la solicitarea PBND, care a hotarat demararea negocierilor privind participarea acestui partid la proiectul politic de construire in Romania a unui partid popular crestin democrat, lansat de catre PNTCD si URR, prin Manifestul Popular din 12 ianuarie, la care au aderat si AP si PCD.
Dupa intalnirea cu Traian Basescu, seful executivului a avut o intrevedere cu Norica Nicolai. Aceasta, potrivit surselor politice i-ar fi prezentant premierului argumente in ceea ce priveste corectitudinea sa profesionala, corectitudine contestata de seful statului.
Ion Iliescu a declarat miercuri seara, dupa intalnirea cu sefii de filiale ai PSD, ca discursul sau de la Biroul Executiv (BEx)de saptamana viitoare ar putea reprezenta o surpriza, urmand sa se vada ca este “ceva mai reformist“ chiar decat Ioan Rus.
Intalnirea delegatilor PNL din tara a inceput solemn cu intonarea Imnului national. Atmosfera s-a destins insa destul de repede, prin discursurile invitatilor si prin prezentarea unui istoric al partidului in ultimii 130 de ani.
De mentionat ca la intalnirea de ieri cu mass-media, alaturi de Laurentiu Mironescu s-a aflat si noul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias.
Intalnirea a avut loc, de aceasta data, la Palatul Cotroceni. Discutiile au avut loc in urma reuniunii de la Bruxelles, de duminica, a sefilor de state si de guvern.
De mentionat ca la intalnirea cu mass-media au participat si deputatii Mircea Iustian, George Dragomir, cat si Gabriel Caciuloiu. Revenind insa la Puiu Hasotti, acesta a declarat:
Intalnirea va avea loc la Palatul Buckingham, iar principalul subiect de discutie il constituie criza economica mondiala. Prezenta cuplului prezidential al SUA la Londra se datoreaza organizarii Summit-ului G20.
google-analytics.com