Cautare

1199 de rezultate pentru "intalnirea" (2.83 secunde)
Pentru ca e sarbatoare, dar nu numai, acompaniem intalnirea noastra cu o portie dubla de whisky cu gheata. Glenfiddich e marca sa preferata.
Art 30, lit k) - Membrii PSD trebuie sa informeze permanent conducerea organizatiilor de partid din care fac parte sau conducerea centrala a partidului, dupa caz, cu privire la activitatile desfasurate in cadrul Parlamentului Romaniei, Parlamentului European si in cadrul structurilor administratiei centrale sau locale • Mircea Geoana nu a informat conducerea PSD cu privire la initiativele sale din fruntea Senatului (invitarea lui Emil Boc, intalnirea cu FMI etc).
s-a desfasurat intalnirea cu membrii PNL din Ovidiu, la care au participat si primarii PNL din judet. "In momentul de fata avem 8 primari PNL in judet, dupa alegerile de la Gradina.
BASESCU, GAFA URIASA LA INTALNIREA CU PRINTUL CHARLES! Basescu a comis-o monumental la declaratia din cadrul oportunitatii fotografice cu Printul Charles de la Palatul Cotroceni.
Toate bune si frumoase, daca nu se ia in calcul si notabila absenta a lui Adrian Nastase de la intalnirea grupului parlamentar al PSD.
“La intalnirea de acum cateva zile a partidului s-a primit o informare ca Ion Iliescu n-ar mai dori sa fie lider de grup“, a declarat Nicolae Vacaroiu.
“Precum vedeti, am si condus sedinta“, el aratand totodata ca la intalnirea grupului nu a cerut nimeni inlocuirea sa.
Poetul si ziaristul Mircea Dinescu scrie in Catavencii despre intalnirea dintre Traian Basescu si emisarul American Philip Gordon.
Ramasi fara Adrian Nastase la carma (in agenda caruia figura intalnirea cu o delegatie pakistaneza) si parasiti de alesii PSD-isti (care au refuzat sa mai ramana in plen dupa ora 12.30 pe motiv ca "timpul sedintei a expirat”), deputatii coalitiei aflate la putere au reusit sa voteze ordonanta pe articole, in forma propusa de Guvern.
El a declarat ieri, inainte de intalnirea cu primarii si presedintii organizatiilor judetene, membri ai PSD, ca este “convins“ ca senatorul Ion Iliescu nu va parasi partidul, insa, deocamdata, nu exista nici o functie prevazuta in statut care sa-i fie atribuita.
Intalnirea noilor lideri PSD cu colegii lor de partid alesi primari, presedinti de organizati si sefi ai Consiliilor judetene nu s-a desfasurat asa cum era de asteptat.
Vad ca la intalnirea de la Minsk nu s-a reusit o reconciliere. Este nevoie de presiuni care sa vina atat din partea Uniunii Europene, cat si din partea ONU.
Conform programarii, ieri a avut loc intalnirea cu liderii PPRM, fapt care a oferit parlamentarilor acestui partid ocazia de a-si exprima inca o data "dezacordul fata de asumarea raspunderii Guvernului” pentru legi care pot fi "conceptual si textual imbunatatite” - metoda considerata de PPRM-isti si total neconstitutionala.
Intalnirea ar fi avut loc in Delta Dunarii pe o ambarcatiune fiind mediata de Marian Munteanu.
Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, a declarat, dupa intalnirea cu diplomatul american, ca scopul intrevederii nu a fost de a ne plange, ci de a cauta parteneri pentru rezolvarea problemelor noastre specifice.
El a adaugat ca s-a discutat la intalnirea cu membrii Guvernului despre un pachet de masuri si despre marirea cresterea sumelor pentru ratia de hrana din inchisori, care acum este de trei lei si ceva pe zi.
Neanuntat, acesta venise insotit de ministrul Gheorghe Gheorghiu-Dej - o alta incalcare a protocolului, fiindca nu se puteau aduce persoane straine la intalnirea dintre Suveran si Primul-ministru, mai ales neinvitate.
Intalnirea de ieri a premierului Calin Popescu-Tariceanu cu liderii grupurilor parlamentare, cu presedintii celor doua comisii de politica externa si cu presedintele Comisiei pentru Integrare Europeana din Parlament, pe tema integrarii europene a Romaniei, nu a inregistrat nici o absenta printre cei invitati.
Liderul PD a precizat ca la intalnirea liderilor Coalitiei nu s-a discutat despre inlocuirea presedintilor celor doua Camere, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, dar zilele lor in functiile respective “sunt numarate“.
Potrivit lui Geoana, intalnirea de la PSD Bucuresti se doreste a fi o “discutie de lucru“ intre conducerea partidului si organizatia Bucuresti despre situatia actuala la nivelul filialei si al sectoarelor si despre planurile pentru perioada urmatoare.
google-analytics.com