Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (3.44 secunde)
de asemenea, el este acela care a mijlocit intalnirea dintre fratele sau si Mesia, precum si intalnirea unui grup de straini cu Isus (In 12,20), motiv pentru care unii sfinti parinti il mai numesc si mijlocitorul.
una expusa la intalnirea cu liderii USL marti seara si o alta, vineri, pe care o vrea negociata tot cu liderii USL.
Filer a descris, cu aceasta ocazie, in detaliu, intalnirea sa cu un OZN. ... Desi intalnirea cu straniul OZN a fost mentionata in registrul de navigatie, ca in raportul de operatii al zilei urmatoare, aparent nu i s-a acordat o atentie speciala.
Razboi si pace in inima Europei Iar au visat ucrainenii o moara de vant ruseasca, taman buna sa se lupte cu ea, si sa esueze intalnirea de la Minsk. ... Intalnirea de la Minsk trebuie sa aiba loc.
Sper ca apropiata mea vizita la Paris si intalnirea cu doamna Anne Hidalgo sa imi ofere sansa de a pune bazele unei colaborari si mai puternice decat pana acum.
Intalnirea cu niste rude, frati sau vecini va face o reala placere. ... Intalnirea cu un vechi prieten pe care nu l-ati mai vazut de demult va readuce in amintiri si lucruri placute.
- Cum a avut loc intalnirea cu business-ul RPG Security?
Doar intalnirea cu o noua iubire vi se afiseaza intr-un mod palpitant si va ia prin surprindere. ... Primiti o invitatie la un eveniment incantator, iar intalnirea poate deveni neasteptat de...
Dar chiar daca o civilizatie implica si mijloace de comunicare, intr-un interval atat de mare ca 13,8 miliarde de ani, cat e varsta Universului, exista o multime de posibilitati ca sa ratezi intalnirea cu celalalt. ... Intalnirea cu acestea ar putea fi, intr-adevar, ceva infricosator.
Cum promovezi intalnirea cu colegii tai? ... Ce poti sa faci pentru intalnirea efectiva? 1. Cand va intalniti faceti poze si puneti-le undeva pe Internet, eventual vizibile doar de catre un grup restrans de oameni.
Intalnirea din fața semineului va continua la ora 11:00 cu povestea unei principese rautacioase, care trece prin intamplari menite sa o transforme dintr-un copil rasfatat si egoist intr-o fetița modesta, cuminte si intelegatoare.
Vineri, 10 Mai 2019, la Palatul Parlamentului - Senat, Sala Avram Iancu, are loc intalnirea de informare privind monitorizarea respectarii drepturilor persoanelor cu dizabilitati si dezbaterea propunerilor societatii civile - ONG-uri - privind imbunatatirea cadrului legal actual si a procedurilor de monitorizare la nivel national.
Vaccinul este o modalitate facila de prevenire a imbolnavirilor, fiind capabil sa genereze raspunsul imunitar adecvat al organismului astfel incat la intalnirea reala cu un anumit virus sa ne poata apara, sa nu ne mai imbolnavim sau sa facem o forma usoara de boala.
A fost oportuna intalnirea la nivel inalt romano-rusa pentru ca, in ultimul timp, in partea noastra de lume, s-au produs - si se mai asteapta inca - evolutii interesante.
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi, la intalnirea cu comisarul european Thierry Breton, ca vaccinarea si implementarea certificatului verde sunt cele doua solutii pentru limitarea efectelor pandemiei, la acest moment.Romania si din lume
Respectivii sefi de stat n-au spus-o chiar atat de pe fata, dar la intalnirea lor de la Borjomi (Georgia) din 12 august, ucraineanul Iuscenko si georgianul Saakasvili s-au pronuntat pentru „instalarea unei noi ere a democratiei, securitatii si stabilitatii tarilor din intreaga Europa, adica de la Atlantic la Marea Caspica“.
Intalnirea la varf a€“ pe fuga a€“ de ieri, dintre presedintii Basescu si Voronin, a fost a€“ hai sa zicem a€“ necesara. ... Intalnirea de la Iasi a fost intr-adevar necesara.
Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi! #Mireasa #CapriciileIubirii #AntenaStars ? Aboneaza-te la canalul nostru:
Nu este clar deocamdata la ce ora va fi intalnirea, dar a fost anuntata inca de ieri de presa rusa. Dupa prima runda, consilierul presedintelui Putin, care a participat la discutii, a spus ca, cel mai probabil, intalnirea va avea loc tot in Belarus.
Intalnirea din Antalya dintre ministrii de Externe Dmitro Kuleba (Ucraina) si Sergheo Lavrov (Rusia) a inceput cu putin timp in urma.
google-analytics.com