Cautare

1199 de rezultate pentru "intalnirea" (2.96 secunde)
Erdogan mediaza intalnirea dintre Putin si Zelenski. Sunt 176 de zile de razboi. Ucraina a cerut si va cere in continuare ca Putin sa isi retraga armata.
Intalnirea a avut drept scop o instruire pe tema prevenirii dezastrelor naturale care pot afecta in orice moment localitatile judetului nostru. Cand s-a facut "strigarea la catalog", cei care au organizat intalnirea au avut uimirea si dezamagirea sa constate ca majoritatea primarilor a tras chiulul.
Aderarea la Schengen nu poate fi legata artificial cu alte dosare. Adelheid Folie a trimis adjunctul Ambasadei la intalnirea cu Iohannis.
Intalnirea a ocazionat semnarea parteneriatului strategic intre cele doua tari. "Am confirmat, la intalnirea cu presedintele Iohannis, sa ridicam la nivel de parteneriat strategic relatiile cu Romania, cu care impartasim aceleasi valori fundamentale.
Intalnirea marcheaza o vizita rara in Rusia din partea liderului din Turcia Se asteapta ca Turcia sa faca presiuni asupra restabilirii acordului pe cereale Putin:
Viktor Orban a participat la Summitul de la Beijing, unde a avut discutii cu Vladimir Putin Ambasadorii NATO s-au reunit de urgenta dupa intalnirea dintre Putin si Orban
Cancelarul austriac Karl Nehammer a transmis joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis, ca pozitia Austriei in privinta extinderii spatiului Schengen ramane neschimbata:
Elie Wiesel nu a dorit sa dea publicitatii continutul raportului pana la intalnirea cu Ion Iliescu. El a spus ca membrii comisiei au primit "sprijin deplin" de la autoritatile romane in cercetarea arhivelor si accesul la documente referitoare la situatia evreilor in Romania, in perioada 1937-1945.
gata, asta a fost, de-acum se desfasoara intalnirea Departamentului pentru Politica de Dezvoltare Regionala, iar presa a fost invitata sa participe la conferinta care se presupunea ca incepe la orele 12.00.
Dupa intalnirea cu senatorii PSD, care a durat mai bine de ora, Iliescu a precizat ca a semnat deja decretul privind convocarea noului Parlament, care va avea loc lunea viitoare.
La intalnirea cu diplomatul canadian, presedintele a aratat ca Romania acorda o importanta aparte consolidarii parteneriatului sau cu Canada. (D.G.)
Asta a fost tot, iar intalnirea cu Gutau am avut-o in jurul orei 15.00. Toata negocierea s-a purtat prin viceprimarul Nicolae Dicu.
In plus, intalnirea va fi urmata si de vizita pe care cei doi, insotiti de aceasta data si de Adrian Nastase, o vor face la Bruxelles - sediul Uniunii Europene devenit un fel de Mecca pentru Nastase si apropiatii lui, care inca mai spera ca amicii din UE sa le puna o "pila” la marinarul pus pe rele fata de tot ce poarta marca PSD.
"Misterul" prezentei liberalilor la Terasa Colonadelor vineri seara, dupa intalnirea de la hotelul Ibis, a fost dezlegat: a fost ziua de nastere a consilierului judetean Victor Manea.
Intalnirea dintre cei doi lideri a avut loc la Senat, cei doi lideri discutand timp de aproximativ doua ore, "teme comune, trecute, prezente si viitoare de colaborare la nivel politic".
Pe de alta parte, vicepresedintele liberal, senatorul Puiu Hasotti a declarat ca intalnirea va avea loc, intr-un loc si la o data stabilita de comun acord, dar "pentru ca trebuie, nu pentru ca Boc lanseaza fumigene".
Marza, care este presedintele Ligii alesilor locali ai PSD, a declarat ca intalnirea presedintilor PSD ai consiliilor judetene are ca scop principal stabilirea, pe linie administrativa, a actiunilor viitoare.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
El a anuntat, dupa intalnirea cu George Maior, directorul SRI, ca Serviciul va intocmi o informare desecretizata cu privire la ¥inutul Secuiesc, pentru a fi inaintata tot catre Senat, care solicitase analiza acestui subiect sensibil.
Traian Basescu a mai declarat ca nu este santajabil din punct de vedere al vreunui dosar, ca nu a cerut, la intalnirea avuta in urma cu doua saptamani la SRI, nici un dosar si ca nu va folosi informatiile serviciilor secrete in lupta politica.
google-analytics.com