Cautare

1199 de rezultate pentru "intalnirea" (3.24 secunde)
Geoana a precizat ca intalnirea cu conducerea Organizatiei Capitalei are in vedere “pornirea motoarelor“.
Nastase a precizat ca, in intalnirea cu presedintii de departamente, au stabilit strategia de lucru atat pe vara, cat si pentru toamna.
In plus, trebuie remarcata absenta lui Ion Iliescu de la intalnirea de ieri a conducerii social-democrate, absenta care arata ca „Bunicuta” nu a iertat „sotiile” nepoteilor si nu este deloc dispusa sa le ofere pe tava procentele electorale pe care le poate, cu usurinta, obtine in continuare.
Pozitia oficiala adoptata de conservatorii lui Dan Voiculescu nu numai ca lasa sa se inteleaga ca PC s-ar fi impacat cu ideea anticipatelor (desi intalnirea Coalitiei a devansat cu cateva ore bune pe cea a conducerii PC) dar a fost si in evidenta contradictie cu clasicele comentarii colaterale - conform carora intre conservatori si restul colegilor din coalitie s-ar fi creat o mare bresa din cauza refuzului Aliantei de a micsora pragul electoral pana la 3 la suta (limita mult mai convenabila PC-ului).
Deputatul Buzatu neaga insa toate acuzatiile, declarand ca nu putea sa le propuna sa voteze ceva intrucat intalnirea de joi nu avea loc in cadrul unui for cu putere de decizie.
In al doilea rand, desi se bucura de „sprijinul total” al colegilor sai de partid, curentul pro-Stolojan este atat de puternic incat Tariceanu a fost nevoit sa-i faca loc actualului consilier prezidential in agenda sa incarcata de inundatii - ba chiar in regim de urgenta, am putea spune, din moment ce intalnirea se va consuma astazi, conform anuntului facut de secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Ministrul Muncii a facut aceste declaratii intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, dupa intalnirea avuta la Casa de Cultura din localitate cu aproximativ 350 de pensionari.
Intalnirea premierului Calin Popescu-Tariceanu cu romanii din diaspora s-a concretizat in propunerea venita din partea romanilor care traiesc in strainatate de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
Referitor la intalnirea pe care Tariceanu o propusese marti seara presedintelui Traian Basescu pentru a se clarifica situatia politica in urma declaratiilor sefului statului, liderul PD a spus ca nu va avea loc in viitorul apropiat.
Potrivit secretarului executiv Dan Mihalache, intalnirea se va finaliza cu o declaratie politica, ce va cuprinde inclusiv pozitia PSD fata de protocolul incheiat de Coalitia guvernamentala la 10 august.
Intalnirea cu reprezentantii CE va avea loc saptamana viitoare, cel mai probabil luni sau marti", sustine presedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Romania, Liviu Harbuz.
Prezent sambata la Constanta, la intalnirea cu reprezentantii Departamentului de dezvoltare regionala din cadrul partidului, liderul PSD a declarat ca partidul sau este dispus sa colaboreze cu Puterea la finalizarea pachetului de legi privind reforma in administratia publica locala.
Alti zece secretari de stat si sefi de agentii urmeaza sa fie convocati la o alta intrunire, deoarece nu au putut fi prezenti la intalnirea de ieri.
Oficialul european a afirmat, la intalnirea informala a ministrilor de Externe ai UE, desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute, ca Romania si Bulgaria au pierdut din ritmul reformelor pentru integrare din cauza instabilitatii politice interne.
Totodata, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa intalnirea grupului senatorial al partidului, ca senatorul Ion Iliescu „doreste o formula care sa mentina unitatea grupului“.
Subiectul a fost abordat si la intalnirea euroobservatorilor cu presedintele Basescu. Surse parlamentare sustin ca seful statului a considerat ca nu se poate pune problema ca acestia sa intarzie participarea lor la lucrarile PE.
Ei si-au desemnat ieri participantii la intalnirea cu primul-ministru, convocata pe teme de integrare europeana. La intrevedere participa presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele executiv, Adrian Nastase, si secretarul general, Miron Mitrea.
De aceeasi parere s-a aratat si deputatul democrat Stelian Dutu, care a afirmat ca alte speculatii referitoare la absenta PD de la intalnirea cu premierul sunt lipsite de temei si ca ideea pe care PSD vrea s-o induca, si anume ca Alianta are probleme sau ca Traian Basescu le-ar fi spus democratilor sa absenteze, este falsa.
Referendum pentru presedinte In privinta unui referendum pentru o noua modificare a Constitutiei, presedintele Traian Basescu a spus la intalnirea cu liberalii ca ar putea organiza un referendum anul viitor, dupa raportul de tara din aprilie, daca nu se va ajunge la un consens pe temele pe care le discuta cu reprezentantii partidelor parlamentare.
Discutii bilaterale Un lider al liberalilor, vicepresedintele Gheorghe Flutur, considera ca solutia pentru stingerea conflictelor dintre filialele PNL si PD in teritoriu este intalnirea regulata a liderilor democrati si liberali in cadrul consiliilor locale si judetene ale Aliantei D.A.
google-analytics.com