Cautare

1199 de rezultate pentru "intalnirea" (2.70 secunde)
La intalnirea de ieri, presedintele interimar Emil Boc a aratat ca, in acest moment, prioritatile PD sunt actul de guvernare si castigarea din primul tur a functiei de primar general al Capitalei.
Iorgovan a mentionat ca dincolo de diferendele care au fost intre el si Adrian Nastase - unele lucruri fiind vazute in mod diferit - exista problemele importante pentru PSD si pentru tara, el aratand ca, la intalnirea cu Nastase, s-a discutat si despre relatia parlamentara a Romaniei cu UE.
Incidentul s-a intamplat dupa intalnirea pe care prim-ministrul a avut-o la CJ Timis. Oul a fost aruncat peste masina premierului.
Intalnirea CNMT va prilejui noi discutii pe tema unor hotarari privind organizarea referendumului pentru autonomia Tinutului Secuiesc. Cu aceeasi ocazie, se vor ratifica o serie de propuneri legislative si de hotarari legate de extinderea cetateniei maghiare peste granita si initierea unui dialog pentru autonomie.
Intrebat care va fi mesajul pe care cele doua partide il vor sustine la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, liberalul Eugen Nicolaescu a spus ca pozitia Aliantei este “foarte clara“:
Dupa intalnirea de ieri de la Palatul Victoria dintre Mircea Geoana si Emil Boc, negociatorul Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu exista "nicio sansa pentru ruperea Coalitiei".
Surse parlamentare social-democrate au precizat ca liderul de grup al deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, ar fi discutat la intalnire cu cativa lideri ai PNL despre o posibila colaborare dintre cele doua partide, in eventualitatea in care PSD s-ar retrage de la guvernare, Intalnirea a avut loc la hotelul Rin din Bucuresti.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat ca, la intalnirea cu liderii coalitiei guvernamentale care a avut loc ieri, s-a stabilit un termen de o saptamana pentru PUR in vederea finalizarii procesului semnarii protocoalelor de colaborare in teritoriu, stabilindu-se, in acelasi timp, “de principiu“, ca nici un reprezentant al PSD nu va fi sustinut la nivelul administratiei locale.
La plecare, dupa miezul noptii, presedintele nu a dat declaratii presei, in schimb, Elena Udrea a simtit nevoia sa precizeze, prin intermediul unui comunicat al Ministerului Turismului, ca intalnirea a fost intamplatoare.
Tariceanu a refuzat, dupa care a acceptat intalnirea, dar a refuzat sa-si schimbe optiunea, dupa care a solictat chiar el o intalnire.
• 20 aug 2008 - Traian Basescu declara, la Chisinau, dupa intalnirea cu omologul sau moldovean, Vladimir Voronin, ca implicarea UE in Transnistria este esentiala si fundamentala pentru solutionarea conflictului din aceasta regiune.
• 2 feb 2005 - Basescu si Voronin au o convorbire telefonica privind aspectele referitoare la Moldova abordate in intalnirea intre Tony Blair si seful statului roman.
Bush, presedintele SUA, pe cancelarul german, Gerhard Schröder, sau pe premierul italian, Silvio Berlusconi. Dupa intalnirea cu cancelarul german, Gerhard Schröder, Basescu a povestit ca discutia dintre ei a fost extrem de destinsa.
Liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, Ion Iliescu, a criticat ieri presa pentru relatarile pe care le-a facut dupa intalnirea pe care fostul sef al statului a avut-o in urma cu doua zile cu procurorul Dan Voinea.
Cu toate acestea Dinu Patriciu a afirmat, dupa intalnirea cu procurorii care a durat aproximativ o ora si jumatate, ca acuzatiile sunt tendentioase si ca au asupra lui "un impact de suflet si personal".
Intalnirea cu - spre exemplu, astazi - presedintele Comitetului International Olimpic. O sa spuna orice roman: "Dar de ce s-o fi intalnit presedintele cu acest personaj mondial?
- intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu va sustine joi, de la ora 17.00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, seful statului precizand, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, ca va da atunci mai multe detalii despre problematica europeana.
Din acest motiv, oficialitatile nu s-au inghesuit la intalnirea cu ambasadorul Turciei, mMajoritatea politicienilor preferand sa se dea bine pe langa premier decat sa onoreze cu prezenta vizita oficialitatilor de pe malul Bosforului.
Exact in acel moment, unul dintre indivizii care a gandit probabil interactiunea presa - premier a gasit de cuviinta sa alunge pe ziaristi din incapere si sa ii urce repede la autocar pentru a nu pierde intalnirea de la Mittal Steel.
google-analytics.com