Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.97 secunde)
Indicele preturilor de consum in luna decembrie a anului trecut fata de noiembrie este 100,53 la suta, in usoara crestere fata de cel din noiembrie, cand a fost de 100,52 la suta, potrivit datelor prezentate miercuri de Institutul National de Statistica.
Fiecare schelet va fi dus la institutul de antropologie, iar istoricii ar putea sa rescrie...istoria, mai ales cu privire la rolul bulgarilor in Dobrogea.
Rata anuala a inflatiei a crescut la 2,04% in luna iunie, de la 1,79% nivel inregistrat in luna anterioara, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica (INS), informeaza Agerpres.
Institutul Social Democrat considera ca intentia secretarului general al PSD Miron Mitrea de a-l ataca pe Traian Basescu pe tema santajului asupra UDMR si PC, care reiese din recenta publicare a unei conversatii pe chat, se incadreaza in domeniul campaniilor negative, nu in cel al manipularilor.
"Impreuna cu proiectantii de la Institutul de Cercetari Silvice, am hotarat ca o prima solutie ar fi aceea de a incerca sa introducem specii forestiere de talie mica, pentru a stabiliza zona.
In Romania, Google Flu Trends utilizeaza tendintele observate in interogarile de cautare timp de mai multe sezoane, coroborate cu datele oficiale furnizate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie Cantacuzino (INCDMI - Cantacuzino).
Prima conexiune ARPANET a fost realizata in 29 octombrie 1969, ora 22:30 intre University of California din Los Angeles si Institutul de Cercetare Stanford si a decurs astfel:
Astfel, in aprilie 2005, barometrul de opinie realizat de Institutul pentru Libera Initiativa si CURS a aratat ca 29% dintre romani considerau problema coruptiei drept obstacolul nr.1 in calea integrarii Romaniei in UE.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
El a precizat ca institutul sau va incheia protocoale de colaborare cu organizatiile neguvernamentale din domeniu, pentru a aduna marturii de la supravietuitori si a-i trimite in fata justitiei pe vinovati.
Aceste proiecte, promovate in parteneriat cu Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania si Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, vizeaza nu numai pastrarea in memoria nationala pentru generatiile postcomuniste a rezistentei poporului roman, platita cu suferinte cumplite dar si o reparatie pentru eroii care au intruchipat aceasta rezistenta.
Condon a mai calatorit si la Institutul Kinsey din Indiana unde i-a intervievat pe cativa dintre cei care l-au cunoscut pe Kinsey si au lucrat cu el.
La acest examen nu are acces decat candidatul care a absolvit cursurile de administratie publica de la Institutul National de Administratie.
-Casa Pionierilor Calarasi(1949-1980) -Comitetul judetean UTC Calarasi(1981-1989) -Institutul FORDOC(1993-2013) -Compartiment al Agentiei de dezvoltare Sud Muntenia(2013-in prezent) In final, prezentam cateva fotografii de epoca al Palatului administrativ si judecatoresc si ale Casei Prefectului.
Pe 22 ianuarie 2019, ora 18:30, Institutul de Management al Artei va ofera sansa de a-l redescoperi pe cel mai enigmatic artist, om de stiinta si inventator, luand parte la conferinta Leonardo da Vinci - De la Stiința la Arta.
Din raspuns ar reiesi apoi ca in 2004, MApN a identificat ca Basescu ar fi fost recrutat in anii '70, in perioada in care era student la Institutul de Marina Militara.
Participarea tarii noastre la eveniment a fost asigurata de Institutul Cultural Roman, in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Secretariatul General al Guvernului, potrivit site-ul www.icr.ro.
Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES a inceput un amplu proiect de cercetare sociala si analiza cu privire la impactul regionalizarii asupra dezvoltarii Romaniei.
google-analytics.com