Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.68 secunde)
Multi dintre candidatii la Primaria Municipiului Bucuresti si la primariile de sector au depasit plafoanele impuse prin lege in ceea ce priveste sumele cheltuite in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui raport facut public, marti, de Institutul de Politici Publice (IPP).
In clasamentul de prezenta facut de Institutul pentru Politici Publice sunt in primii 15%, am 20 de initiative parlamentare si 60 de intrebari si interpelari", a subliniat Mironescu.
La scurt timp, Ministerul Justitiei (MJ) a comunicat faptul ca, "din informatiile pe care le detine", Consiliul Superior al Magistraturii "urma sa se intruneasca in data de 21 august pentru a analiza contestatiile depuse de candidatii inscrisi la admiterea in Institutul National al Magistraturii, asa cum rezulta din anuntul postat pe site in data de 12 august".
Doina Cornea a fost supusa, ulterior, unui control cardiologic, la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, acesta relevand faptul ca nu are nicio problema a inimii.
Institutul European pentru Democratie Participativa Qvorum (IEDPQ) a evaluat activitatea parlamentarilor in mandatul 2004-2008 si a dat publicitatii raportul care contine rezultatele cercetarii.
Institutul de Studii Populare a organizat marti dezbaterea intitulata "Intelectualii si politica. Politicienii si intelectualii", la care, initial, fusese anuntata si prezenta sefului statului, Traian Basescu.
Nicolae Moga a mai solicitat analizarea bazelor de date existente, iar in viitor Institutul National de Cercetari Marine sa fie cel care sa evalueze resursele energetice.
AVAS, ANRM, ARIS vor fi printre institutiile ce vor fi coordonate de un secretar de stat de la SGG, desemnat de premier, iar seful SGG va coordona Institutul de Statistica, ORNISS si ANRMAP, potrivit actului normativ prin care a fost desfiintata Cancelaria Primului-Ministru.
"Nu exista nici o indoiala ca perioada actuala este una de tranzitie, in care se abordeaza problema succesiunii", a explicat Cho Myung-chul, de la Institutul pentru Politica Economica Internationala de la Seul, Coreea de Sud.
57 din 2008, "au acces la locuinta sociala, in vederea inchirierii, familiile sau persoanele cu un venit mediu net lunar pe persoana, realizat in ultimele 12 luni, sub nivelul castigului salarial mediu net lunar pe total economie, comunicat de Institutul National de Statistica in ultimul Buletin statistic anterior lunii in care se analizeaza cererea, precum si anterior lunii in care se repartizeaza locuinta" (modificare adusa art.
Astfel, Agentia Nationala Antidrog, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala au fost trecute in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane, Grupul Special de Protectie si Interventie "ACVILA" - la Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, iar Institutul de Studii pentru Ordine Publica a fost trecut in subordinea Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".
PD-L i-au revenit Finantele Publice, Directia Silvica, Garda Financiara si Garda de Mediu, Inspectoratul Teritorial de Munca, Protectia Consumatorului, Agentia Judeteana de Mediu, Institutul de Statistica si filiala doljeana a Agentiei de Reglementare in domeniul Energiei.
Potrivit lui Kern, analist la Institutul Szazadveg, "Jobbik va fi cu siguranta in parlamentul ungar la viitoarele alegeri legislative" din 2010 si marea intrebare pentru Fidesz va fi "cum se va pozitiona fata de acest partid", al carui presedinte a fost calificat de Orban, acum cativa ani, drept "un tanar brav, cu fibra nationala".
Studiul de fezabilitate a fost elaborat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Turism. "Mai exista un studiu de fezabilitate a unui proiect privind consolidarea malului Dunarii, al bratului Ostrov, pe care vrem sa-l amenajam pe toata portiunea aferenta noua.
Institutul de Cercetare si Dezvolare Marina "Grigore Antipa" se confrunta cu o lipsa acuta de fonduri, la care se adauga si datorii bancare de peste 450.
Tot anul trecut, specialistii Serviciului Judetean de Medicina Legala de la malul marii au efectuat 416 analize pentru a stabili alcoolemia la cadavre, cu 10 mai putine fata de Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi (462), plasandu-se astfel pe locul doi la nivel national in ceea ce priveste acest segment.
In studiul "Valorile romanilor", facut de Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii (ICCV), cel mai bine cotate sunt Biserica, Armata, Uniunea Europeana si NATO.
Datele proaste privind mersul economiei, publicate pentru lunile aprilie si mai, au determinat revizuiri in sens negativ ale evolutiei Produsului Intern Brut pe trimestrul doi si pe intreg anul. Institutul National de Statistica va publica pe 13 august datele privind evolutia produsului intern brut pe trimestrul doi.
Dupa formarea in 1980 a sindicatului Solidaritatea, Buzek infiinteaza o sectie a Solidaritatii la Institutul de Inginerie chimica din Silesia.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Institutul National de Administratie ca unul dintre obiectivele pentru urmatorii cinci ani este ca salariul minim sa ajunga la jumatatea salariului mediu pe economie.
google-analytics.com