Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (3.04 secunde)
Aceste proiecte, promovate in parteneriat cu Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania si Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, vizeaza nu numai pastrarea in memoria nationala pentru generatiile postcomuniste a rezistentei poporului roman, platita cu suferinte cumplite dar si o reparatie pentru eroii care au intruchipat aceasta rezistenta.
Luni dimineata, senatorul a fost transportat, pentru cateva investigatii, la Institutul Clinic Fundeni, dupa care comisia a hotarat efectuarea angiocoronarografiei in clinica de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unitate condusa de doctor serban Bradisteanu.
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei!
Este vorba despre Contractul de Prestare Servicii nr.15190 din februarie 2004 incheiat intre SN Nuclear Electrica SA-Sucursala CNE-PROD Cernavoda si Institutul de Studii Geotehnice si Geofizice-GEOTEC SA Bucuresti.
Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica pentru perioada ianuarie-august 2005, exporturile au urcat cu 16,9% pana la 14,3 miliarde de euro, iar importurile au avut o crestere cu 23,3%, atingand 20,2 miliarde de euro.
Prima institutie a fost sesizata de Institutul pentru Politici Publice in vederea declansarii controlului averilor, in baza legii, pentru 13 fosti deputati:
Oprescu a precizat ca Ion Iliescu lucreaza “de o ora“ la Institutul Social-Democrat “Ovidiu Sincai“, justificand astfel neprezentarea fondatorului PSD la sedinta Organizatiei Bucuresti.
Cu toate acestea, datele facute publice de Institutul National de Statistica releva faptul ca in primul semestru al anului 2006 numarul locuintelor terminate a fost de 11.914, in crestere cu 1.915 locuinte fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Rata inflatiei a crescut in luna septembrie cu 0,05%, dupa ce in august a fost inregistrata o inflatie negativa de 0,07%, iar raportul preturilor de consum fata de luna septembrie 2005 indica o crestere de 5,48%, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica.
Noul raport a fost compus si lansat pe piata de Institutul de Studii Social-democrate, coordonat pana nu demult de Adrian Severin si transformat in prezent in „vitrina” pentru rezervistul Ion Iliescu.
Institutul Cultural Roman (ICR), condus de Horia Roman Patapievici, si Ministerul Afacerilor Externe au elaborat, pentru prima data de la infiintarea institutelor (centrelor) culturale romanesti din strainatate, un set de criterii de evaluare a performantelor manageriale ale directorilor acestor institutii.
Potrivit unui recent studiu efectuat de Institutul National de Statistica, in cursul anului trecut puterea de cumparare a romanilor a crescut cu mai mult de 16 procente.
Potrivit unui recent studiu efectuat de Institutul National de Statistica, in cursul anului trecut puterea de cumparare a romanilor a crescut cu mai mult de 16 procente.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a dat ieri publicitatii un raport privind cheltuielile deputatilor. IPP reclama lipsa de rigoare in cheltuirea fondurilor publice si tolerarea de catre conducerea Camerei Deputatilor a carentelor de management in privinta cheltuielilor facute pentru parlamentari.
„Toata activitatea mea ca parlamentar nu mi-a adus atata publicitate cata mi-a adus o greseala a Secretariatului Camerei, din care Institutul de Politici Publice a tras concluzia ca pentru deputatul Nita anul are 492 de zile“, se precizeaza in scrisoarea deschisa.
Institutul National de Statistica (INS) a introdus in cosul de consum dupa care se calculeatza inflatia sortimente noi de bunuri si servicii, precum cheltuielile pentru gimnastica de intretinere sau autoturismele second hand, a declarat, marti, presedintele institutiei, Virgil Voineagu.
Conform IPP, reactii de tipul celor primite din partea celor care s-au simtit vizati de raport nu fac decat sa ambitioneze Institutul sa continue cu initiative similare „pana cand institutiile statului se vor obisnui cu ideea ca cetatenii trebuie sa cunoasca activitatea fiecarei institutii publice, mai ales activitatea financiara, sustinuta cu bani publici“.
Aceasta valoare se datoreaza scumpirii produselor nealimentare si a cresterii semnificative a tarifelor la servicii, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica.
Estimarea vine in contextul in care Institutul National de Statistica va publica vineri primele date privind evolutia economica din perioada octombrie-decembrie 2009.
"In prezent ne consultam cu toate institutiile fundamentale din tara, pentru a putea lua o decizie corecta, cu Banca Nationala a Romaniei, cu Institutul National de Statistica, dar si cu ministerele Economiei, al Finantelor si cel al Muncii.
google-analytics.com