Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (4.23 secunde)
In plus, fac programe pentru imaginea Romaniei si datorita faptului ca am absolvit de curand Institutul Diplomatic Roman cu note maxime.
Institutul militar implicat in programele pentru fenomene anormale, a cooperat cu alte institute ale Academiei de stiinte pentru crearea de aparatura ultrasensibila in studiul fenomenului OZN.
Brown a urmat si cursuri la Institutul Monroe de Stiinte Aplicate, unde a obtinut in 1996 un masterat in clarviziune, dupa care a inceput el insusi sa predea la acel Institut.
Conduceti Institutul Matei Bals, aveti activitate didactica si stiu ca sunteti chiar presedintele Senatului Universitatii de Medicina. Cum arata o zi din viata dvs?
"In mod clar, pentru a caracteriza niste lumi mici, stancoase, orbitand in zonele locuibile ale stelelor lor, nu avem alte cunostinte in afara de ceea ce stim despre planeta noastra", scrie echipa, condusa de Esther Sanroma de la Institutul de Astrofizica din Canare (IAC), Spania, intr-un document acceptat pentru publicare in Astrophysical Journal, "dar Pamantul a fost locuit de cel putin 3,8 miliarde de ani, iar aspectul sau s-a schimbat tot timpul." Acum 3 miliarde de ani, in timpul erelor Archeane, Pamantul a fost probabil dominat de bacterii purpurii, un microorganism fotosintetic ocupand pamantul si marile vechi.
Institutul pentru Politici Publice a realizat o analiza a activitatii membrilor Camerei Deputatilor si mai multe clasamente ale participarii la votarea nominala a proiectelor de lege, precum si a modului in care au votat alesii, in functie de apartenenta si loialitatea fata de formatiunea politica pe listele careia au candidat.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
Seth Shostak, astronom principal la Institutul SETI din California, declara pentru Huffington Post: Numarul de lumi locuibile in galaxia noastra este de ordinul zecilor de miliarde, cel putin;
Preturile au variat intre 160 de milioane de lei si 395 de milioane de lei, in functie de indicele de actualizare comunicat de Institutul de Statistica", a declarat directorul serviciului, Gheorghe Voicu.
Spre exemplu, construirea celui mai mare laser din lume in Bucuresti, la Institutul de Fizica Atomica, este o realizare extraordinara pentru Romania.
In termen de doi ani de la expeditia lunara, in 1973, Edgar Mitchell a fondat Institutul de Stiinte Noetice, laolata cu Wernher von Braun, cu investitorul Paul N.
Ca o confirmare a proprietatilor sale benefice pentru bebelusi, in urma efectuarii unui studiu clinic, Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului Alfred Rusescu" atesta faptul ca apa oligominerala naturala Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului.
Grigore Antipa a descris aceasta superba zona in cartea Regiunea inundabila a Dunarii, pg. 16-17, aparuta la Bucuresti in 1910, la Institutul de Arte Grafice Carol Göbl.
ati intemeiat Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare si cateva centre in tara, ati introdus o seama de noi metode revolutionare.
Sedinta a fost numita mai tarziu Comitetul Robertson, dupa numele lui Howard Robertson, profesor de fizica matematica la Institutul de Tehnologie din California si apoi la Universitatea Princeton, moderatorul grupului.
Tetyana Starodub, de la Institutul National pentru Probleme de Securitate Internationala (Ucraina), a acuzat Rusia ca incearca sa impuna in zona o dominatie geopolitica, fapt ce impiedica Ucraina sa-si asume o pozitie de lider regional.
- Betty si Barney Hill â€" mamica si taticul celor rapiti â€" au devenit celebri in istoria rapirilor in anii 1960, deoarece, asa cum spune Seth Shostak, un astronom asociat cu Institutul SETI, ei au fost, mai mult sau mai putin, domnul si doamna Front Porch, adica un exemplu interesant de copiat.
Maussan a dat, pentru examinare, originalele fotografiilor OZN facute de Diaz, la Institutul politehnic al Universitatii din Mexic, mai precis la profesorul Victor Quesada, care a declarat:
Sectia Clinica de Neonatologie este Centru Regional (de excelenta) pentru ingrijiri perinatale si una dintre cele mai importante clinici din tara datorita faptului ca, avand un parteneriat cu Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant, nou-nascutii cu malformatii cardiace complexe sunt internati in Clinica de Neonatologie inainte de interventiile chirurgicale.
google-analytics.com