Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.60 secunde)
xxx Cel mai important arheolog care a cercetat insula Pacuiul lui Soare este Petre Diaconu, care a lucrat la Institutul de Arheologie din Bucuresti din 1951 pana in 1991.
Vorbind la o conferinta despre noi abordari in cautarea inteligentei extraterestre (SETI), organizata la inceputul anului 2018 la Institutul SETI din Mountain View, California, el a spus ca atitudinile sceptice ale majoritatii oamenilor de stiinta fata de posibila prezenta extraterestra pe Pamant ar putea fi vetusta.
Conferinta privind studiul rapirilor extraterestre, care a avut loc la Institutul de Tehnologie din Massachusetts in iunie 1992 si care a dus la un raport de 683 de pagini, a fost mai degraba o exceptie.
- Erati totusi fiul marelui chirurg Ion Chiricuta, era o somitate, era cel care infiintase Institutul de Oncologie. Nu a putut sa va ajute ?
era ocupat cu Institutul de Oncologie. - El pleca la 7.30 la Institut si ajungea acasa seara, la ora 19.00.
"Institutul care a facut sondajul, CURS, este condus de pesedistul Vasile Dancu. De aceea nu am ce sa comentez".
Consilierul pe probleme de securitate al prim-ministrului, Marius Oprea, a declarat ca nu va avea liniste pana cand nu va vedea un securist in puscarie, precizand ca institutul pe care il conduce va face o plangere la Parchetul militar impotriva ofiterilor de Securitate.
Transparency International Romania, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Centrul de Resurse Juridice, Fundatia Concept, Institutul pentru Politici Publice si Agentia de Monitorizare a Presei considera, intr-un comunicat, ca prin amendamentele aduse de deputati, institutia a pierdut parghiile reale de control si are de aplicat un drept material (prevederile cadru ale legii) diluat si nesemnificativ.
"Aceste evaluari s-au facut de un institut de specialitate pe care il are la ora actuala Regia Nationala a Padurilor, respectiv Ministerul prin Institutul de Cercetari si Amenajari silvice", a declarat fostul ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, social-democratul Ilie Sarbu, vanator inrait.
PC - 1,5%, releva o cercetare sociologica realizata de Institutul Pro si Data Media, concluzia principala fiind ca situatia la varful politicii romanesti devine mai echilibrata.
Potrivit sondajului realizat de Institutul TNS Sofres pentru cotidianul Le Monde si postul de radio privat RTL, 34% dintre francezi considera ca ideile lui Le Pen sunt "inacceptabile", fata de 39% in decembrie 2005, 42% in noiembrie 2003 si 48% in martie 1997.
Fenomenul migratiei politice a afectat, anul trecut, de peste doua ori mai multi primari decat in 2005, releva un studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice (IPP).
In 30 ianuarie 2006, expertiza medico-legala efectuata lui Athanasie Stanculescu, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti, la cererea instantei, arata ca generalul nu are tulburari de natura a-i modifica capacitatea psihica, situatie in care acesta poate raspunde penal pentru faptele sale.
Potrivit unui raport intocmit de Institutul Ovidiu ßincai, condus de social-democratul Adrian Severin, in anul politic 2007 lupta pe scena politica romaneasca se va da intre centralismul populist, feudalismul oligarhic si populismul etnocentric.
Cercetarea intreprinsa de Institutul Pro si Data Media situeaza Alianta PNL-PD pe primul loc in topul preferintelor electoratului cu un procent de 41,8%, urmata la distanta de PSD cu 24,7%.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti si-a retras ieri o initiativa legislativa, prin care se desfiinta Institutul Revolutiei, fondat de Ion Iliescu.
Institutul pentru Educatie Continua al Universitatii Cambridge a deschis, sambata, 10 februarie, la Bucuresti, Cursurile postuniversitare de drept britanic si european, destinate tinerilor juristi romani (avocati, magistrati, universitari sau functionari publici).
Populatia Romaniei a continuat sa scada anul trecut, conform tendintei din ultimii ani, sporul natural mentinandu-se negativ, la 1,8 la mie, astfel ca numarul locuitorilor este estimat la 21,57 milioane, potrivit datelor publicate, ieri, de Institutul National de Statistica (INS).
Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 (IRR) a organizat ieri o dezbatere asupra Raportului Comisiei prezidentiale de condamnare a dictaturii comuniste, optiune de altfel deloc surprinzatoare, dat fiind faptul ca respectivul institut este condus de unul dintre "incriminatii" raportului, Ion Iliescu.
Ultimul Barometru al Opiniei Publice (BOP) realizat de institutul IMAS, dat publicitatii joi, arata ca daca duminica viitoare vor avea loc alegeri, Alianta D.A.
google-analytics.com