Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.88 secunde)
Au fost interesate inclusiv de institutul pentru experimente de reprocesare a combustibililor cu uraniu puternic imbogatit, infiintat la sfarsitul anilor 1970.
Cei doi au facut aceste afirmatii in timpul dezbaterii "Europa extinsa. De ce? Pana unde?", organizata de Institutul Cultural Roman.
El a lucrat ca fizician, meteorolog principal, la laboratorul de fizica atmosferei de la Institutul National de Meteorologie si Hidrologie din Bucuresti, incepand din 1967.
Institutul pentru Politici Publice a prezentat un studiu in care se arata ca absentele deputatilor de la sedintele de plen sau din comisii sunt motivate la cerere, indiferent daca exista sau nu motive legitime si chiar si in cazul in care nu sunt oferite nici un fel de justificari.
Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul National de Boli lnfectioase Prof. Dr. Matei Bals, cu sustinerea Ministerului Sanatatii. Activitatile se adreseaza populatiei adulte, avand drept scop facilitarea accesului la depistarea si diagnosticarea precoce a bolii.
Brown a urmat si cursuri la Institutul Monroe de Stiinte Aplicate, unde a obtinut in 1996 un masterat in clarviziune, dupa care a inceput el insusi sa predea la acel Institut.
Ulterior, in iunie 1988, Atwater a fost recrutat de Robert Monroe ca director de cercetare la Institutul Monroe, devenind in 2006, pentru 2 ani, chiar presedintele institutului.
Aceste tehnici (metoda Hemisync, programul Gateway Voyage) fusesera puse la punct in institutul condus de Robert A. Monroe. De pilda, intr-o ureche se inducea un sunet cu frecventa de 100 Hz iar in cealalta de 104 Hz.
Stanculescu va marturisi ca exista informatii referitoare la ofiteri din MApN care au plecat din unitati, au disparut un timp si pe urma au revenit in unitati, iar nimeni nu stie ce au facut in timpul asta.In Raportul preliminar al Serviciului Roman de Informatii privind evenimentele din decembrie 1989 se mentioneaza faptul ca, in perioada 22 decembrie 1989 " 6 ianuarie 1990, la Institutul Medico-Legal Bucuresti au fost aduse persoane decedate prin impuscare, despre care personalul militar si medical din institut afirma ca sunt teroristi.
Astazi, la Institutul SETI, care utilizeaza numeroase telescoape optice si radio pentru a cerceta strafundurile Universului, sunt angajati peste 130 de oameni de stiinta.
George Zug de la Institutul Smithsonian afirma ca per total, testoasele sunt destul de proaste”, desi au niste categorii in care stralucesc.
Astronomul Seth Shostak, de la Institutul SETI, si el un opozant ferm al prezentei extraterestre pe Pamant (dar convins ca acestia transmit spre noi mesaje radio pe care le vom capta intr-o buna zi) a scris un articol, la inceputul lunii ianuarie a.c.
Ulterior, Davis a participat la experimentele de la Institutul National de Stiinta a Descoperirii (National Institute of Discovery Science, NIDS), un loc cunoscut mai mult ca Skinwalker Ranch.
Davis a fost unul dintre cercetatorii care au locuit la Skinwalker Ranch din Utah, o ferma cumparata de miliardarul Robert Bigelow pentru a cerceta, cu specialistii din Institutul National pentru Stiintele Descoperirii (NIDS), infiintat si finantat tot de el, presupusele manifestari paranormale care s-ar petrece acolo.
Dar - asa cum relateaza Gheorghita in cartea sa - in preziua tiparirii articolului, venise la Institutul de Proiectare ziaristul Ludovic Roman, care s-a recomandat a fi reporterul local al Agerpres.
Calarasi a disparut la 7 mile in mare, dupa ce a transmis un semnal de pericol la Institutul national de Salvare Marina.
Ionut Codoreanu), Institutul National de Medicina Aeronautica si Spatiala, prof. dr. Balanescu (Oncologie), Spitalul Colentina, Spitalul CFR Viting (prof. dr.
Au avut loc concursuri interne nationale, in cadrul anumitor institutii de proiectare, de stat, la care au participat echipe din acestea si de la Institutul de Arhitectura Ion Mincu (la vremea aceea singura scoala din domeniu).
El a fost ieri intr-o vizita neanuntata la Institutul de Pneumologie "Marius Nasta". In urma vizitei, presedintele le-a povestit jurnalistilor despre conditiile improprii in care spitalul isi desfasoara activitatea.
In 1994, Institutul Monetar European (IME), cu sediul la Frankfurt, si-a demarat activitatile pregatitoare care urmau sa permita Bancii Centrale Europene (BCE) sa isi asume responsabilitatea desfasurarii politicii monetare in zona euro.
google-analytics.com