Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (3.25 secunde)
"Mi-as dori sa intelegeti ca, dupa patru ani petrecuti in facultate, un an petrecut la Institutul National de Magistratura, cel mai rau lucru e indecizia", a spus seful statului.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) Bucuresti, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii, a realizat, in perioada 2005-2006, un prim studiu privind masurarea performantei serviciilor administratiei publice judetene.
In cazul in care, pentru demiterea presedintelui, populatia ar fi chemata la urne, 41,7% ar vota pentru ramanerea in functie, 31,3% pentru demitere, 16,8% nu stiu sau nu sunt hotarati, 8,5% nu ar merge la vot si 1,7% nu vor sa raspunda, releva un sondaj realizat de Data Media si Institutul Pro.
De asemenea, actele puse la dispozitia comisiei au relevat ca firma consulatanta a subevaluat atat valoarea terenurilor detinute de Petrom, cat si a barilului de petrol, cotat de firma respectiva in 2004, la 22$/baril, in timp ce Institutul de prognoza estima un cost de 38$/baril, subevaluarea aducand statului un prejudiciu de cel putin 600 de mil $.
Institutul de Politici Publice (IPP) a pierdut procesul cu Camera Deputatilor, membrii Biroului Permanent al Camerei fiind informati ieri ca le-a fost admis recursul la decizia instantei conform careia trebuia sa comunice IPP datele solicitate si sa achite 500 de lei daune morale.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu a absolvit in 1988 Institutul de Marina "Mircea cel Batran", fiind coleg de promotie cu Mircea Banias si regretatul Gabriel Caciuloiu, dar si cu Laurentiu Mironescu, timp de doi ani.
Institutul de Management Public - HAUS este una dintre cele mai renumite agentii de formare profesionala in domeniul administratiei publice din Uniunea Europeana si face parte din reteaua institutelor de training pentru functionarii publici din UE.
Studiul dat publicitatii de Institutul de Politici Publice (IPP), care plaseaza Galatiul pe locul 35 in e priveste serviciile publice oferite populatiei, este foarte interesant, in opinia social-democratilor galateni, dar nu are nici un fel de relevanta pentru simplul motiv ca rezultatele sale au fost facute publice in 2007, in timp ce perioada aflata in analiza este 2003-2005.
Directorul Centrului, Dorel Popa, fost coleg de promotie cu Traian Basescu in Institutul de Marina "Mircea cel Batran", a admis ca "va manifesta putina clementa fata de presedinte, avand in vedere programul incarcat al acestuia, astfel ca marti il va invoi de la cursuri, urmand ca orele de la care absenteaza sa fie recuperate ulterior".
Activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie - iunie 2007 a fost destul de scazuta, se constata intr-un raport dat publicitatii vineri de Institutul de Politici Publice.
Senatorii PRM au solicitat miercuri Curtii de Conturi sa verifice conditiile in care Institutul National de Statistica a atribuit unei firme contractul pentru realizarea programului de calculator pentru alegerile europarlamentare.
Cele sase organizatii semnatare ale protestului sunt Fundatia Romana pentru Democratie, Solidaritatea Universitara, Institutul pentru Cooperare Regionala si Prevenirea Conflictelor, Fundatia Ecomondia, Asociatia pentru Educatie Cetateneasca si Fundatia pentru Progres.
Datele au fost furnizate de Institutul de Politici Publice, dupa efectuarea unui studiu. In continuare, datele IPP arata ca liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu, nu a participat la niciun vot in sesiunea parlamentara de toamna, iar ultimul vot la care Antonescu figureaza ca prezent dateaza din 17 aprilie 2007.
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
Cei doi oameni politici au fost colegi la Institutul de Marina, Stroe neatingand insa performantele profesionale ale actualului sef de stat.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a lansat, marti, competitia pentru selectia "candidatului cetatenilor", persoana care va participa la alegerile locale din iunie pentru a ocupa un post de consilier in Sectorul 4 al Capitalei.
Lansarea nu a fost lipsita, insa de peripetii, pentru ca in clipa solicitarii domeniilor de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro de la Institutul National de Cercetare -Dezvoltare in Informatica s-a constatat achizitionarea acestora de catre actualul primar Tudorel Calapod, in scopul vadit de a bloca orice comunicare prin mijloacele electronice intre cetatenii din Navodari si Nicolae Matei.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Moderatorii mesei rotunde vor fi Pierre Hassner, politolog si profesor la Institutul de Studii Politice din Paris, si Antonela Capelle Pogacean, cercetator la CERI.
Astfel, conform sesizarii, Silviu Vasilache ar fi dat informatii despre relatiile cu cetatenii straini ale angajatilor de la Institutul de Cercetare si Inginerie Tehnologica pentru Constructii de Nave Galati, dar si despre o persoana, care ar fi fost autoarea unei scrisori cu continut ce nu ar fi convenit politicii regimului comunist.
google-analytics.com