Cautare

96 de rezultate pentru "inaugurare hypobet" (6.95 secunde)
Cea mai importanta inaugurare este hotelul de cinci stele Radisson, care a depasit hotelul Marriott, pana de curand cel mai mare hotel de cinci stele ca numar de camere din Romania.
Productia ar trebui sa inceapa la jumatatea anului 2010, in China si Coreea, iar un an mai tarziu si in Rusia, in fabrica de langa Sankt Petersburg a carei inaugurare va avea loc pe 5 iunie.
Aceasta inaugurare se inscrie in obiectivele companiei pentru anul in curs care vizeaza extinderea lantului de magazine proprii si continuarea investitiilor", a declarat Alina Coman, shop manager.
Prezent la inaugurare, Silviu Dumitru, prefectul judetului Dolj, a subliniat faptul ca municipiul Craiova nu ar trebui sa fie cunoscut numai prin "zona gri" (a scandalurilor - n.r.), ci si prin cea a cresterii economice, care a fost certificata chiar de UE.
La inaugurare au fost prezenti deputatul Cornel Popa si primarul Alesdului, Zeno Tipter.
Politia de Frontiera Constanta va inaugura joi, 30 aprilie, Sistemul Integrat de Observare, Supraveghere si Control al Traficului la Marea Neagra (SCOMAR).
De la inaugurare nu a lipsit nici directorul general al Megaconstruct SA, Catalin Ivan (foto), care a declarat, pentru "Replica" de Constanta, ca trei echipe de specialisti din cadrul societatii, insotite de reprezentanti ai Primariei municipiului Mangalia, fac sondaje in zona intravilana pentru stabilirea traseelor pentru instalarea retelei de distributie gaz fara a afecta alte sisteme.
Lucrarile din statiunea Mamaia, efectuate in plin sezon estival, au fost, in sfarsit, luate la puricat de Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Constanta.
Noua inaugurare DEICHMANN din Capitala, mult asteptata de catre tine, va sta sub semnul culorilor tari, indraznete, specifice sezonului de toamna- iarna si modelelor provocatoare cu care va propunem sa intampinati lunile de iarna.
Cu toate acestea, autoritatile emiratului au organizat o extravaganta petrecere de inaugurare. Potrivit diferitelor surse, Burj Dubai masoara 818 metri inaltime, dar cifra reala va fi cunoscuta abia luni.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
Societatea care va executa lucrarile este Arcadia din Galati, cea care a fost angajata si in 2007, atunci cand drumul s-a surpat din cauza alunecarilor de teren chiar inainte de inaugurare.
Promovarea a fost completata de organizarea unui eveniment de inaugurare de doua zile, la care au fost prezente 80 de persoane si in timpul caruia s-au achizitionat aproximativ 60 de produse.
Ziarul de Cluj informeaza: "Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km:
Pasajul Basarab, ultimele teste de siguranta inainte de inaugurare. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a verificat astazi lucrarile de la Pasajul Basarab.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a participat marti, 29 martie 2011, la evenimentul de inaugurare a noului terminal in forma de vioara al aeroportului Henri Coanda Otopeni.
Municipalitatea nu a facut deloc economie cand a organizat evenimentul de inaugurare a Pasajului Basarab. Sutele de bucuresteni care au vizitat sambata dimineata pasajul, deschis doar pentru pietoni, au avut parte de mult fast.
Bibiana Stanciulov a investit, in aproape zece ani, peste 550.000 de euro in retehnologizarea fabricii a carei inaugurare oficiala a avut loc in toamna anului 2009, si are de gand sa nu se opreasca aici cu diversificarea gamei de produse Topoloveni.
"Toti cei care vor sa ajunga pe litoral vor putea sa ajunga mai repede, vor putea economisi timp si bani", a declarat premierul Boc la inaugurare.
Daca n-aveam festivismul inoculat in sange, circulatia pe un singur sens putea incepe fara inaugurare, fara panglica, fara foarfece si chiar fara numararea kilometrilor, pe care domnul Boc i-a pus la socoteala, in numar de 14.
google-analytics.com