Cautare

96 de rezultate pentru "inaugurare hypobet" (2.78 secunde)
Tronsoanele intregii autostrazi urbane Zona Traseu Lungime I (Nord) Valea Cascadelor-Soseaua Colentina 16,8 km II Valea Cascadelor-Soseaua Giurgiului 17,4 km III Soseaua Colentina-Soseaua Giurgiului 16,3 km Grafic estimativ tronson nord autostrada suspendata Solutionarea contestatiei pentru PUZ si SF, desemnare castigator - 2011 Intocmirea primelor PUZ si SF - 2011-2012 Caiete de sarcini, licitatie si desemnare constructor/concesionar - 2012-2013 Exproprieri, avize, proiect tehnic de detaliu - 2013 Incepere lucrari, mutare utilitati - 2014 Terminare lucrari, inaugurare - 2018'
Va exista o placuta pe care scrie 'Inceput de Traian Basecu, terminat de Sorin Oprescu'." • "Nu voi taia nicio panglica de inaugurare.
De altfel, RomaniaTV.net atragea atentia inca de acum cateva luni ca se crapa asfaltul in Parcul Drumul Taberei, la numai un an de la inaugurare.
Sa ne asteptam, dupa inaugurare, in martie-aprilie, la un prim Summit Trump-Putin si la un deal Statele Unite-Rusia pe un pachet de teme.
Dupa o inaugurare la care demnitarii UDMR s- fotografiat in fata obiectivului iar cei ai PRM au protestat sustinand ca actiunea este "un atac la integritatea statului roman", panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc" se impiedica de doi metri de teren.
Parcul este destinat celor care vor sa-si arate indemanarea pasiunilor lor, fiind organizate concursuri de role, skateboardind, wall-climbing, dirt jump biking, la inaugurare luand parte si cel care a initiat proiectul, primarul Constantei Radu Mazare.
La inaugurare au participat presedintele Organizatiei Municipale PD-L Constanta, Florian Constantin, senatorul Mircea Banias, deputatii Constantin Chirila si Maria Stavrositu, membri de partid.
Acum, serios, la un asemenea eveniment, de inaugurare a scutului cu ceremonial, s-ar fi deplasat secretarul de stat al apararii, nu un functionaras ca doamna Ellen nu-stiu-cum din debaraua guvernului american, daca seful statului era Regele Mihai.
La inaugurare, pe pamant, in fata statuii, a fost amplasata o placuta pe care scrie numele sculptorului si ce reprezinta monumentul, in trei limbi.
Apoi ca s-a lasat decorat de Kremlin, ca a recunoscut alegerile (falsificate) din noiembrie 1946, si a tinut discursul de inaugurare in Parlament.
pentru bazine de inot, inchise imediat dupa inaugurare, s-a gasit finantare. Cheltuielile cu bunuri si servicii s-au majorat, dar Guvernul strange cureaua pentru bugetari, pensionari, tineri, persoane defavorizate etc.
Bazinul a plesnit chiar la inaugurare. In discursurile in direct nu s-a spus nimic. Incidentul a fost trecut la capitolul "sestache".
Sigur, va fi si acea inaugurare a liceului (francez - n.r.) din Bucuresti. Deci, vizita are mai multe aspecte, insa vreau ca fiecare dintre ministri sa fiti pregatiti pentru discutiile cu omologii dvs.
Asa si in cazul investirii presedintelui-ales Donald Trump. Euractiv a publicat oferta de pachete (chiar asa) pentru festivitatile de inaugurare a mandatului.
Numarul unitatilor deja deschise sau aproape de inaugurare este departe de a satisface potentialul pietei in comparatie cu alte capitale europene.
Dupa ce timp de mai multe luni activitatea Santerului Naval Damen Galati a fost partial paralizata, navalistii au lansat ieri la apa un vas in valoare de 18,5 milioane de euro si un remorcher.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Executivul primariei este insa increzator ca lucrarile de reabilitare pentru cele opt blocuri vor fi finalizate pana la sfarsitul anului. Dupa "inaugurare" urmeaza sa fie monitorizate pentru a se constata care va fi procentul de reducere a costurilor.
Momentul aniversar a fost marcat cu un imens si delicios tort a carui "inaugurare" a facut-o chiar Sebastian Petrea, directorul hypermarketului Real din Constanta care a taiat, in fata numerosilor clienti aflati la acea ora in magazin, prima felie de tort pe care a oferit-o unei cumparatoare.
In prezenta conducerii Combinatului si a sefilor Garzii de Mediu si Agentiei Nationale de Mediu, ieri dupa-amiaza s-a dat in functiune instalatia de desprafuire de la Furnalul 5, investitie in valoare de 7,5 milioane de dolari care ar fi trebuit finalizata inca de anul trecut.
google-analytics.com