În perioada 27 septembrie - 1 octombrie, aproximativ 30 de agenti economici producatori si distribuitori de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, dar si firme din domeniul financiar si din sectorul auto participa la Electroutil 2008.

Începând de sâmbata, Casa Tineretului din Craiova este gazda celei de-a XVII-a editii a Târgului National Electroutil 2008, târg de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica. Manifestarea, organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", în perioada 27 septembrie - 1 octombrie, este unul din cele mai vechi evenimente în materie de târguri si expozitii din Banie (prima editie a avut loc în 1990). Prezent la inaugurare, Silviu Dumitru, prefectul judetului Dolj, a subliniat faptul ca municipiul Craiova nu ar trebui sa fie cunoscut numai prin "zona gri" (a scandalurilor - n.r.), ci si prin cea a cresterii economice, care a fost certificata chiar de UE.

Noul Renault Symbol s-a lansat la Autoshow-ul de la Craiova

În aceeasi perioada si aceeasi locatie se desfasoara si editia de toamna a Salonului Autoshow Oltenia. Acesta este destinat iubitorilor de cai putere sau persoanelor care vor sa afle mai multe despre caracteristicile diverselor modele de Dacia, Geely, Honda, Hyundai, Nissan, Peugeot, Renault, Subaru. În plus, cei care vor sa-si cumpere o masina, beneficiaza de reduceri de pâna la 3.500 de euro, în functie de model. O mare surpriza pentru craioveni este prezenta noului Renault Symbol, care a fost prezentat prima data publicului sâmbata, cu aproape o saptamâna înainte de lansarea la nivel national.
"Suntem la a opta participare la acest târg, iar la acest autoshow lansam în avanpremiera (la nivel national lansarea va avea loc pe 2 octombrie - n.r.) noul Symbol", a precizat Luiza Scarlatescu, directoare de vânzari la Redac. Acesta a precizat ca modelul vine cu un pret special pentru perioada târgului, care va fi mentinut pâna pe 5 octombrie.

Salonul Financiar, cu oferte de la sase banci

Persoanele care îsi gasesc o masina pe gustul lor si vor sa contracteze un credit auto, dar si cele care doresc doar sa compare ofertele bancare de pe piata, pot vizita în perioada târgului si Salonul Financiar. La acesta participa sase banci, Alpha Bank, Banca Româneasca, CEC Bank, Eximbank, Raiffeisen Bank si Romexterra Bank, care-si prezinta toata gama de produse pe care le au în portofoliu.
În perioada 27 septembrie - 1 octombrie, la sediul Casei Tineretului se desfasoara si Salonul Inventatorilor, unde sunt prezentate solutiile si inovatiile tehnice a 15 persoane (fizice si juridice).