Cautare

96 de rezultate pentru "inaugurare hypobet" (2.59 secunde)
Nimic mai normal, in conditiile in care pe mai toate lucrarile de infrastructura de la ei, ridicate de palmele pline de bataturi ale romanilor goniti din tara, flutura tricolorul la inaugurare.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Pe langa cei trei lideri, Mark Rutte, premierul olandez, si Gunther Oettinger, comisarul european pentru energie, vor participa la aceasta inaugurare marti la 8 noiembrie, ziua de punere in functiune a gazoductului.
Nokia a decis, la sfarsitul lunii septembrie, inchiderea fabricii de la Jucu, din judetul Cluj, la trei ani de la inaugurare.
Problema este ca zona nu ofera in prezent prea multe posibilitati de afaceri, iar cel mai bun exemplu este Incubatorul, care, la mai bine de un an de la inaugurare, duce inca lipsa de clienti, desi chiriile sunt modice.
Iar daca politicienii bulgari s-au certat pe paternitatea realizarii acestui proiect, premierul roman, Victor Ponta, va fi prezent la inaugurare, spre a inchide un arc politic peste timp:
La ceremonia de inaugurare a lucrarilor, alaturi de seful proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir, directorul general al Institutului de Fizica si Inginerie Nucleara "Horia Hulubei", au mai fost prezenti:
La inaugurare vor fi prezenti, de asemenea, si Houcahn Shoeibi, presedinte al Saint-Gobain Glass International, Francois Xavier Moser, director al Saint-Gobain Europa Centrala, precum si Benoit Gauthier, sef al misiunii economice a Ambasadei Frantei la Bucuresti.
Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize pentru toti clientii Deichmann, reprezentand un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna.
O portiune de autostrada a fost gata pentru ceremonia de inaugurare cu doua zile inainte de Craciun, dar se termina in camp.
Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize si zile de reduceri promotionale pentru toti clientii Deichmann.
Recent, hotelul Caro a gazduit petrecerea de inaugurare a noului concept hotelier.
"Prima data cand am mers pe 'Juventus Arena' a fost chiar la inaugurare. A fost ceva unic, atunci am realizat la ce club am ajuns.
In 1936 a fost finalizata constructia ei, iar la inaugurare au participat inclusiv reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei. Ulterior, in 1969 au mai fost date in folosinta alte doua, insa modernizarea intregului complex sportiv de pe Valea Carbunarii s-a realizat abia anul trecut.
Ceremonia de deschidere oficiala a manifestarii a avut loc la Congress Centrum, discursul de inaugurare fiind sustinut de Cancelarul Germaniei, doamna Angela Merkel.
La inaugurare vom fi onorati de prezenta Excelentei Sale Raymundo Santos Rocha MAGNO, Ambasadorul Republicii Federative a Braziliei la Bucuresti, si de Prof.
sa isi cumpere un element vestimentar de mult visat, fie sa isi achizitioneze ceva la un pret de magazin pe care initial nu si l-au putut permite, dar la mine fiind cu mult redus." Evenimentul de inaugurare a noii locatii s-a bucurat si de prezenta multor vedete, printre care Paula Chirila, Doinita Oancea, Bianca Ionita, Daniel Buzdugan, Patricia (Amadeus), Daiana Anghel, Alina Eremia.
Magda Marincovici) Papa Francisc a intervenit vineri, 1 mai, la ceremonia de inaugurare a expozitiei universale EXPO MILANO 2015, din Italia, printr-o legatura directa obtinuta gratie colaborarii dintre Televiziunea Italiana Rai si Centrul Vatican de Televiziune, anunta Radio Vatican.
Ceremonia de inaugurare a Institutului francez de inalte studii (Institut francais des hautes etudes) a avut loc in 29 mai 1924, in prezenta regelui Carol al II-lea.
La inaugurare, rulmentii s-au gripat, caruciorul s-a intepenit jumatate afara, jumatate inauntru, iar toate oficialitatile prezente au iesit pline de fum si funingine.
google-analytics.com