Cautare

96 de rezultate pentru "inaugurare hypobet" (3.98 secunde)
Multumim tuturor celor care au sprijinit infiintarea acestui centru”, a declarat Maria Culescu, presedintele fondator al Asociatiei MAME in cadrul evenimentului de inaugurare.
In plus, la doar cateva luni de la inaugurare oficialii bulgari i-au gasit 20 de probleme majore. Deci e foarte probabil ca si al treilea pod peste Dunare va fi gata in deceniul urmator.
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
- De aceasta data am ales Iasiul pentru a ne onora clientii si partenerii printr-o sarbatoare, sa ne bucuram impreuna cu ei de apropiata inaugurare a magazinului PROFI cu numarul 400, a declarat Daniel Cirstea, Directorul General PROFI Rom Food.
Bine ca au fost investiti foarte multi bani in parcul Moghioros (care arata deja deplorabil la nici un an de la inaugurare!), dar ce e aici e cumplit!
Potrivit sursei citate, Asociatia Colectiv GTG 3010 isi doreste ca aceasta inaugurare sa reprezinte schimbarea, trecerea de la coruptia care i-a ucis pe tineri la un stat cu un sistem sigur.
Jocurile Olimpice din China vor fi organizate in 3 locatii. Autoritatile au investit in adaptarea partiilor. Vladimir Putin este principalul invitat la inaugurarea Jocurilor Olimpice.
Am dori sa vedem aceeasi grija manifestata fata de comunele la care primarii sint membri ai partidelor aflate in Opozitie si ne-am bucura sa vedem aceleasi oficialitati participind la o inaugurare a unui obiectiv din cadrul unei localitati la care intiiul gospodar este, de exemplu, membru PSD.
Doi soferi se aflau pe pod in momentul incidentului, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu rani. In apropierea podului se mai afla si o turma cu oi in momentul prabusirii, iar 20 de dintre ele au fost ranite, dintre care multe au murit.
Lasat in voia sortii de conducatorii Bucurestiului din ultimii 11 ani, pasajul Basarab, cel mai lat pod hobanat din Europa, este plin de rugina.
Aeroportul International Bucuresti Aurel Vlaicu (Baneasa) se redeschide luni, 1 august, cu ocazia aniversarii a 110 ani de la inaugurare, a anuntat in exclusivitate pentru RRA, Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, George Dorobantu.
In conferinta de inaugurare a mandatului, ministrul de Externe a insistat asupra caracterului prioritar al problematicii UE, in contextul in care Romania a devenit stat membru de la 1 ianuarie 2007.
Circulatia in sens invers va fi permisa numai autobuzelor RATB, care vor dispune de o banda speciala. • Pana acum, au fost montate noile indicatoare rutiere, care sunt acoperite pana la inaugurare.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Cea mai inalta si cea mai scumpa constructie din Romania. "Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com