Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (3.37 secunde)
El a recapitulat ca in noiembrie 2004, grupul desfasura exercitii de formare, in largul coastei Californiei de Sud, in pregatirea unei misiuni de lupta in zona Golfului Persic.
Cei trei liberali, odinioara artizanii accederii la putere a PNL, fac parte din grupul celor cinci politicieni care contesta presedintia lui Calin Popescu Tariceanu si critica in termeni foarte duri presupusa apartenenta a acestuia la grupul de interese format in jurul lui Dinu Patriciu, atacat in numeroase randuri si de presedintele Traian Basescu.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a declarat ca grupul parlamentar a solicitat presedintelui Traian Basescu ca decizia "de suspendare sau nu" a ministrului Teodor Atanasiu sa fie "rationala si corecta", si nu o rafuiala politica.
"Grupul lui Stolojan are un proiect politic diferit de cel al partidului", a fost de parere senatorul liberal, confirmand in acest context speculatiile legate de intentia lui Stolojan si a celorlalti exclusi din PNL de a infiinta o formatiune minuscula, care sa fuzioneze cu PD.
Votul, pe grupuri In timpul dezbaterilor, Cristache Radulescu (PD), vicepresedinte al Comisiei de ancheta, a precizat ca grupul Aliantei D.A. ... Senatorul conservator Corneliu Pascu a precizat ca grupul PC va vota impotriva Raportului Comisiei, motivand ca deja exista un proces pe rol, la Judecatoria Sectorului 2.
Cazacu afirma ca grupul de lucru infiintat la Parlament este un organism recent aparut, iar ea este co-presedinte. Grupul este unul trans-partinic si are ca obiective combaterea violentei domestice, precum si promovarea femeilor in societate si, mai ales, in politica si administratie.
"Votez bugetul de stat pe 2007, indiferent de ce s-ar decide", a declarat Ionut Popescu, mentionand ca apartenenta sa la grupul de initiatori ai parteneriatului cu platforma liberala a lui Theodor Stolojan nu inseamna ca va vota impotriva Guvernului Tariceanu.
In declaratia facuta de Nicolai la Suceava apar grupul "Trocadero", grupul "Un Viitor pentru Romania" (UVPR) si Initiativa Social Democrata (ISL).
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
Valeriu Stoica, membru in Grupul de initiativa pentru PLD, a declarat ieri ca au fost indeplinite "toate conditiile legale", pentru infiintarea formatiunii si ca totul, de acum, este o simpla formalitate.
"Vom activa in grupul independentilor, dar vom face demersuri pentru modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat acesta sa permita dreptul liber la asociere", a spus deputatul PLD de Suceava, Dumitru Pardau.
Pe de alta parte, sustinatorii Monicai Macovei, grupul parlamentar UDMR, cu 10 membri, impreuna cu grupul Aliantei D.A., cu 42 de senatori, ar fi trebuit sa cumuleze 52 de voturi.
Cel de-al treilea membru al structurii de conducere a conservatorilor, vicrepresedintele Nicolae Popa a demisionat din partid pe motivul asocierii numelui sau in mass-media la grupul presupusilor disidenti, asociere nedezmintita de seful PC, Dan Voiculescu.
Liderul PIN l-a prezentat pe Chiuariu ca facand parte din grupul de la Iasi, impus de Fenechiu, prietenul lui Viorel Hrebenciuc, pentru marele merit de a-i fi fost acestuia avocat.
El a sustinut ca va propune colegilor din Partidul Popular European masuri dure impotriva democratilor maghiari, inclusiv excluderea UDMR din grupul popularilor europeni. ... "Am multe indoieli ca acest partid (UDMR) a inteles ceea ce a negociat cu grupul PPE-DE din Parlamentul European.
Singurul impediment al intelegerii dintre PD si PSD este indeplinirea conditiilor puse de "grupul dur din PD", pe de-o parte si cele cerute de "grupul PSD de la Cluj", pe de alta parte.
Mitingul va fi sustinut de Blocul National al Revolutionarilor, Alianta Civica, Grupul pentru Dialog Social, Seniorii Ligii Studentilor 1990, Asociatia 15 noiembrie 1987, LADO (Liga Apararii Drepturilor Omului), AFDPR (Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania), Grupul Independent pentru Democratie, Asociatia "Copiii Revolutiei", Fundatia Revolutionarilor '89 Timisoara, ALTAR Timisoara si Asociatia Memorialul Revolutiei 1989.
Iar Grupul de la Cluj, a spus si Ioan Rus, a spus si Vasile Dancu, am spus-o si eu in repetate randuri, nu mai exista", a declarat ieri Sarbu, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului.
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
Este pentru a doua oara cand presedintele tensioneaza astfel relatia cu angajatele de la grupul de televiziuni Antena, dupa ce in mai folosise apelativul "pasarica" intr-un dialog cu o alta jurnalista a trustului si o calificase ulterior drept "tiganca imputita".
google-analytics.com