Vicepresedintele PNL Norica Nicolai l-a criticat, duminica, pe Traian Basescu pentru faptul ca in mandatul sau de presedinte, care se incheie peste o luna, a promovat in politica doar "femei care au facut rau Romaniei".
Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai lui Basescu care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu.
"Presedintele Basescu vorbea sambata despre femei si spunea ca le-a promovat. Cum iti explici domnule Basescu ca singurul om care nu te-a aplaudat, din grupul de langa tine, a fost sotia ta, Maria Basescu? Ai promovat sau promovezi un alt tip de femeie, care a facut mult rau Romaniei.
Milioanele cheltuite de femeile pe care le-ai promovat, domnule Basescu, puteau face bine copiilor nostri (aluzie la Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi etc.) De astfel de femei in politica nu avem nevoie. O respectam pe doamna Basescu pe care tu nu ai respectat-o niciodata", a declarat Norica Nicolai, duminica, la Piatra Neamt, la mitingul electoral la care a participat si candidatul PNL la Presedintie, Crin Antonescu.
Circa 2.500 de simpatizanti liberali din tot judetul Neamt au participat duminica la mitingul electoral al candidatului PNL.
Inaintea mitingului, Crin Antonescu a avut o intalnire cu cadrele didactice din judet si a sustinut o conferinta de presa.
De la Piatra Neamt, Crin Antonescu a plecat la Bacau.