Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (5.21 secunde)
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
Lucrarile de reabilitare au costat peste 3.000.000 de euro si au fost realizate de grupul belgian Interparking, care a preluat aceasta parcare in 2013.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Incepand cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definita de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafata de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente si va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar in mijlocul sau.
Hand Art Galati - Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea 17-32, Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea - LPS Slatina 30-19, ACS Scoala 181 SSP Bucuresti - Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea 16-21;
Ioan Andone ar colabora cu grupul de investitii spaniol care vrea sa o cumpere pe Dinamo de la Ionut Negoita. Fostul antrenor al cainilor ar urma sa fie pus in pozitia de presedinte al clubului in cazul in care grupul de investii spaniol ar cumpara Dinamo.
Grupul Google, amendat cu 25.000 de dolari in legatura cu programul StreetView Grupul Google va fi nevoit sa achite o amenda in valoare de 25.000 de dolari pentru obstructionarea unei anchete a autoritatilor americane asupra interceptarii de date legate de programul de cartografiere ilustrata StreetView, relateaza AFP.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : ... Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Datele au aratat ca, rata incidentei cancerului era mai mai mare in grupul expus, riscul crescand cu 16% cu fiecare examen medical.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. ... Dar, intr-o urmatoare actiune, Grupul Medical va ajunge din nou la ei cu haine, carti si altele necesare.
joi (20 februarie), in intervalul 16:00-20:00 vineri (21, 28 februarie, 7 martie), in intervalul 16:00-20:00h sambata (22 februarie, 1, 8 martie), in intervalul 10:00-16:00h Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
Intrucat un roman din trei este supraponderal- unul din patru este obez, in Romania sunt peste 3,5 milioane de obezi, doar 10% dintre acestia merg la un control medical si numai 1% dintre ei sunt inclusi intr-un program national de educatie impotriva obezitatii, GRUPUL MEDICAL ROMGERMED a lansat Programul de slabit - Pachet "Controlul Greutatii".
Fachiru' in rolul lui Oprescu Colegii din grupul Divertis, dar si alte personalitati din show-biz-ul romanesc au decis sa-l ajute printr-un concert caritabil.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
grupul DoReMi, cu un spectacol de dans si momente artistice vocale, Corul de copii Allegretto, cu o tradite de peste 40 de ani si cu numeroase participari peste hotare si Corul de copii Radio, infiintat in 1945 si distins cu titlul de ambasador cultural al Uniunii Europene.
Stergerea datoriilor pe care grupul condus - din punct de vedere scriptic din umbra, dar, in realitate, pe fata - de cel mai mare inginer pe care l-au dat finantele romanesti in ultimii 15 ani, Corneliu Iacobov, este o bomba pe care liderii PSD si-au plasat-o singuri sub fotolii.
Judecind dupa secretomania asa-zisei celule de criza, grupul de rapitori ar pretinde o suma de bani. ... Grupul va prefera sa incaseze orice suma de bani, fie ea cit de mica, decit sa ramina cu niste cadavre. ... Grupul ar putea considera ca si-a indeplinit misiunea.
Judecind dupa secretomania asa-zisei celule de criza, grupul de rapitori ar pretinde o suma de bani. ... Grupul va prefera sa incaseze orice suma de bani, fie ea cit de mica, decit sa ramina cu niste cadavre. ... Grupul ar putea considera ca si-a indeplinit misiunea.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
google-analytics.com