Cautare

21314 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (3.48 secunde)
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Ne trebuie determinare Selectionerul Anghel Iordanescu sustine ca meciul Romaniei cu Insulele Feroe, de duminica, va fi mai dificil decat o anunta calculele hartiei. ... Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Îi poti numara pe degetele de la o mâna. Sunt oameni de afaceri din Craiova, care au ales investitiile în actiuni ca o alternativa la piata imobiliara. Sunt investitori de portofoliu, despre care brokerii spun ca au o cultura aparte în domeniu si nu se panicheaza la oscilatiile Bursei.
In acest scop se infiinteaza trei noi societati comerciale, avand ca obiect principal de activitate furnizarea energiei electrice (cod CAEN 4013): SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA;
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
DcNews informeaza Propunerile lui Tariceanu pentru iesirea din criza Fostul premier Calin Popescu Tariceanu considera ca listarea unor companii pe bursa si privatizarea societatilor de stat ar constitui solutii pentru iesirea tarii din criza economica.
Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord deruleaza, in luna mai, campania "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa!
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Actionarii majoritari vor putea hotari delistarea companiei de la Bursa doar daca in urma derularii unei oferte publice ajung la o participatie de peste 95% din capital, a declarat Agentiei Mediafax directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) vor lua o decizie privind transformarea in societate deschisa si listarea actiunilor la Bursa, in baza unui studiu ce va fi finalizat in acest an, potrivit reprezentantilor conducerii BVB citati de NewsIn.
O bursa a locurilor de munca in Italia a adus in prim-plan subiectul romanilor care prefera sa stea pe pamant strain si sa castige un ban in plus, decat sa munceasca pe te miri ce si mai nimic in tara.
Inflatia in luna iulie in Romania a fost de 0,6 la suta, mult mai mica decat in multe alte tari ale Uniunii Europene, a anuntat, sambata, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
google-analytics.com