Cautare

21316 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (4.50 secunde)
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele. Atunci am fost orbit de o lumina vie multicolora, care se stinse la fel de repede cum a aparut.
Metroul s-ar putea extinde in localitatile din jurul Capitalei Metrorex ar putea lansa anul acesta anuntul de intentie privind studiul de fezabilitate pentru extensia catre Nord a Magistralei 2, cu inca 2 statii de la Pipera.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. ... Irinel Gresita este un tanar inginer din Craiova, care la cei 37 de ani ai sai se lauda ca a "pierdut timpul"
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Olimpiada de vara de la Londra sta sa inceapa. Astazi, la chioscuri, alaturi de cele mai tari subiecte din fotbalul intern si international, in editia tiparita a Gazetei Sporturilor veti gasi nu mai putin de 16 pagini dedicate in exclusivitate Jocurilor Olimpice!
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. Cititi mai jos informatiile pe aceasta tema, din Gazeta Sporturilor.
M-am hotarat sa nu mai scriu nimic de paparudele noastre politice si de rudele lor bogate. Nu de alta, dar degeaba le critici, le bestelesti. ... sa ne batem joc de ei, fiindca astfel ne batem joc si de noi;
Dezvoltarea Transilvaniei de nord, dezbatuta la Oradea. Agentiile de dezvoltare vor sa aiba puterea de a decide cheltuirea banilor. Reprezentantii Consiliului de dezvoltare regionala (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest s-au intrunit, ieri, la Oradea, in cadrul ultimei sedinte ordinare din 2005.
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest a preluat, pana la termenul-limita 30 august a.c., 36 de proiecte depuse spre finantare in cadrul schemei "Asistenta acordata IMM-urilor in scopul achizitionarii de servicii de consultanta in afaceri", PHARE 2005.
Patru proiecte depuse pentru finantare prin Programul Operational Regional (POR) 2007-2013 privind infrastructura de transport si, respectiv, infrastructura turistica au fost, saptamana trecuta, prioritizate de Comitetul de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC) Nord-Vest.
revistamagazin.ro / Mediul ambiental si pietrele pretioase(Autoare ECATERINA BATRANEANU) Feng Shui-ul, arta de a trai in perfect echilibru cu mediul inconjurator ofera o paleta impresionanta de solutii pentru amenajarea locuintei in asa fel incat sa va sporiti sansele de reusita in diverse aspecte ale vietii.
Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. A fost emisa o informare de vreme rea, valabila pana duminica, 4 februarie, ora 20.
Utilizarea fondurilor atrase prin listarea Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pentru finantarea interconectarii sistemului energetic al Romaniei cu cele ale Bulgariei, Serbiei si Turciei va determina scaderea nivelului facturii la electricitate, a declarat ieri ministrul Economiei, Codrut ßeres.
google-analytics.com