Cautare

21316 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (8.29 secunde)
Desi posibilitatea accesarii si altor burse externe exista, companiile romanesti prefera piata autohtona de capital. De pilda, o solutie ar fi piata bursiera AIM administrata de Bursa din Londra, care ofera companiilor in crestere posibilitatea de a avea acces la finantare.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a scazut ieri cu circa 2%, urmand evolutia pietelor americane si asiatice, potrivit brokerilor. Scaderile de 2-3% de pe aceste piete s-au resimtit imediat la Bursa de la Bucuresti, si nu dupa o zi, cum s-a mai intamplat pana acum.
euro de la investitorii de pe Bursa. ... Si ce va face Videanu cu 1 miliard de euro?
Conform ultimului studiu de geografie mentala, bucurestenii considera partea de nord a Capitalei drept cea mai sigura. ... Aceste perceptii ale bucurestenilor au fost colectate insa in perioada iunie 2010-aprilie 2011.
Fondul Proprietatea nu va putea fi listat la Bursa in primul semestru al anului 2006, asa cum au promis autoritatile, deoarece o parte a firmelor ale caror actiuni vor fi alocate fondului nu sunt, la randul lor, listate, este de parere presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Varujan Vosganian (foto).
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca privatizarile importante ar trebui sa se realizeze prin bursa, aceasta reprezentand un sistem transparent. El a criticat opacitatea oamenilor politici cand vine vorba de acest subiect.
Cei de la Geografie Mentala va propun sa raspundeti la un chestionar pentru realizarea unei noi harti a fricii din Bucuresti, dupa ce la inceputul lui 2012 acestia realizau o harta a fricii in Bucuresti, bazata pe un chestionar din 2010-2011, la care au raspuns 653 de respondenti alesi in mod aleatoriu.
"Cei mai afectati de scumpirile la gaze vor fi consumatorii casnici, de aceea, solutia ar fi ca gazele naturale sa fie vindute consumatorilor casnici la un pret mai scazut, in urma unui acord cu UE.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Avand in vedere finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus, incepand cu data de 13.01.2014, ora 05.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel:
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
Cu prilejul deschiderii sedintei de tranzactionare, de ieri, de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) Constantin Nita, ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri a declarat ca privatizarile, licitatiile si achizitiile publice ar trebui facute pe Bursa.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Actiunile companiei nationale de utilitati Transelectrica au fost la mare cautare in perioada 14-28 iunie, cA¢nd au fost scoase la vA¢nzare. ... A§n opinia ministrului, cumpararea de actiuni Transelectrica ar fi dat un semnal pozitiv investitorilor straini si ar fi reprezentat si o buna afacere.
Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani". 'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
google-analytics.com