Cautare

21314 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (3.44 secunde)
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni. Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Extinderea UE de acum doi ani de la 15 state la 25 este catalogata drept un real succes economic, atat pentru vechile membre, dar mai ales pentru cele noi, considera comisarul european Joaquin Almunia, citat de cotidianul Financial Times.
Listarea la Bursa presupune ca orice schimbare majora de la nivelul unei companii tranzactionate sa fie raportata. Cu alte cuvinte, o firma listata la Bursa trebuie sa raporteze evidentele contabile, contractele cu tertii, ceea ce implica o transparenta a activitatii companiei.
Listarea la Bursa presupune ca orice schimbare majora de la nivelul unei companii tranzactionate sa fie raportata. Cu alte cuvinte, o firma listata la Bursa trebuie sa raporteze evidentele contabile, contractele cu tertii, ceea ce implica o transparenta a activitatii companiei.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) (foto) a intrat in procedura de insolventa incepand din 3 iunie, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Tranzactii si Brokeraj Moldova SRL.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Reprezentantii Bursei din Tokyo, prezenti ieri la Bursa de la Bucuresti, s-au aratat interesati de industria romaneasca, aratand ca vor face demersuri pentru promovarea acesteia in mediul investitorilor japonezi.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Aproape 700 de locuri de munca au fost puse la bataie de agentii economici, 45 la numar, care si-au anuntat pina la acest moment prezenta la bursa locurilor de munca ce urmeaza a avea loc pe data de 20 aprilie.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Ion Iliescu se afla la Bruxelles, unde participa la lucrarile Forumului Crans Montana, care se desfasoara intre 23 si 26 Iunie 2010.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
De Ce News: Vezi ce nume se vehiculeaza pentru guvernatorii viitoarelor regiuni Regionalizarea Romaniei a devenit un subiect de actualitate.
google-analytics.com