Cautare

21316 de rezultate pentru "gazeta de nord vest bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (4.18 secunde)
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. 20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
Acordarea alimentatiei de efort, de care la ora actuala beneficiaza circa 7.000 de siderurgisti care muncesc in conditii grele, va reprezenta subiectul discutiilor dintre sindicalisti si conducerea Combinatului, deoarece au aparut unele nemultumiri.
Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale.
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
seara, în funcţie de momentul în care lecturaţi cele ce urmează. ... de sindicate v-a vorbit ieri şi Tudor Neacşu, adevăratul redactor - şef al ziarului, vă
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Sapte organisme intermediare care activeaza pe Regiunea Sud-Vest Oltenia primesc proiectele de la firme sau autoritati publice care intentioneaza sa obtina finantare nerambursabila din fondurile structurale. Unde depunem proiectul de finantare externa?
Sapte organisme intermediare care activeaza pe Regiunea Sud-Vest Oltenia primesc proiectele de la firme sau autoritati publice care intentioneaza sa obtina finantare nerambursabila din fondurile structurale. Unde depunem proiectul de finantare externa?
Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta lansarea de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a ghidului pentru Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale" a Programului Operational Regional (POR), domeniul major de interventie 3.3. "Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta".
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Crin Antonescu nu stie de gluma. S-a suparat degeaba, cand Basescu a insinuat ca avea numele de cod "Porumbacu", dat de Securitate. ... Asa de mult ii plac glumele lui, cand isi bate joc de altii.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
O societate care ofera servicii de investitii financiare (SSIF) nu este decât un intermediar între o persoana care vrea sa îsi investeasca economiile sau cupoanele de actionar si bursa de valori, iar intermediarii fac bani.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Compania energetica ar putea obtine 4-5 miliarde de euro, fonduri care vor fi alocate pentru investitii, in urma listarii unui pachet de 25% la Bursa de Valori Bucuresti si pe o bursa straina, cel mai probabil cea de la Londra.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
google-analytics.com