Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (3.56 secunde)
Proiectul "Politici in Dialog" a constat, printre altele, in organizarea a 6 seminarii de informare cu privire la 6 componente a fondurilor structurale europene, realizarea unor materiale informative tiparite (foi volante, pliante), arhive de fotografii, a unei baze documentare, a adaugat si Rodica Belteu, coordonatorul proiectului din partea CCINA.
La fel de apreciate sunt si ramele de fotografii sau chiar cartile (daca persoanei respective îi place sa citeasca). „Trebuie sa afli cartile pe care le are si cele pe care nu le are, dar i-ar face placere sa le citeasca.
Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. M800 suporta inregistrare, inclusiv a apelurilor telefonice.
Aceasta este pozitia oficiala a Dacia", au spus reprezentantii companiei.Mai multe site-uri auto au postat joi fotografii care ar prezenta Loganul Sedan restilizat.Grupul francez Renault, proprietarul Automobile Dacia, va investi 300 de milioane de euro, pana in anul 2009, la uzina de la Pitesti, pentru cresterea capacitatii de productie si pentru activitatile de cercetare si dezvoltare a modelului Logan.
"Primele fotografii spion cu noul model Dacia au fost facute in curtea uzinei de la Mioveni, iar automobilul seamana foarte mult cu Renault Sandero, doar ca in partea din fata are identitatea marcii romanesti", scrie autocar.co.uk, care precizeaza ca Dacia in doua volume - construita pe baza platformei Logan Sedan - va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Copiii prezentati in aceste fotografii sunt in majoritate abadonati sau suferinzi de boli fizice ti mentale, o mare parte dintre ei fiind tinuti in cutti in conditii ingrozitoare.
De la 1 Iulie, pachetele de tigari vor purta alaturi de mesajul tiparit si imagini sugestive privind efectele fumatului.Alegerea celor 14 fotografii care vor aparea pe pachetele de tigari a fost facuta prin consultarea unor fumatori, dar si a specialistilor din Ministerul Sanatatii.
În manualul de utilizare al Daciei Logan restilizat exista cinci pagini care fac referire la folosirea cutiei de viteze automata, alaturi de fotografii cu schimbatorul de viteze al acesteia si imagini cu indicatoarele de bord care afiseaza informatii specifice acestui tip de cutie, cum ar fi treptele de viteza si rularea în modul de iarna.
Inspectorii APIA vor verifica legalitatea actiunii, respectiv daca exista un aviz din partea autoritatilor teritoriale de mediu si, in cazul in care actiunea se dovedeste ilegala, vor obtine dovezi cu privire la incalcarea legislatiei in vigoare (fotografii relevante)", se spune in comunicat.
General Motors a dezvaluit primele detalii si fotografii ale noului Chevrolet Cruze, model al carui debut la nivel mondial este programat pentru luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris.
Nu ezitati sa va orientati catre o rama de fotografii. Sfatul specialistilor în resurse umane este sa-i gasiti o rama de piele, frumos lucrata, cu un model deosebit.
De altfel, se pot vedea chiar si fotografii cu imobilele respective. Cei interesati trebuie doar sa trimita oferta la un e-mail afisat de banca.
Dosarul de solicitare a autorizatiei trebuie sa contina, printre altele, o copie a procesului-verbal intocmit in urma selectiei realizate pentru ocuparea posturilor vacante, un curriculum vitae si fotografii ale cetateanului strain, precum si o adeverinta eliberata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) cu privire la forta de munca disponibila pentru postul vacant comunicat de angajator, potrivit dispozitiilor legale.
Sleaul plin cu namol pe care il vedeti in fotografie a fost printre cele mai mici dintre cele atacate de Ranger, acest loc fiind singurul care ne-a permis sa coboram pentru a face fotografii.
Cu toate acestea, alti oficiali ai Dacia-Renault au afirmat ca masina nu va fi expusa la Frankfurt si au refuzat sa comenteze asupra veridicitatii unor fotografii aparute pe internet la inceputul lunii iulie, care pareau sa dezvaluie varianta de productie a SUV-ului.
Cu noul Insignia, incepand de la campania de teasing, prin lansarea unei fotografii pe aici, a unui detaliu tehnic pe colo, pana la prezentarea oficiala a masinii, Opel a reusit sa creeze "valurile" necesare vanzarilor bune.
"Intamplari in linistea unei fotografii" (1978), "Paradisul provizoriu" (1982) si "Proprietarul de iluzii" (1988). La randul sau, Adrian Ursu este unul dintre cei mai respectati jurnalisti de presa scrisa si televiziune, care s-a format la ziarul Adevarul.
Vrem sa puteti analiza toate informatiile furnizate de cei 2.800 de jurnalisti din echipa noastra, dar si numai pe acelea furnizate de ziaristii sau fotografii preferati", adauga el.
In rest, acelasi design agresiv, acelasi interior de top si o dinamica peste asteptari chiar daca este hranit cu motorina.Primele fotografii oficiale cu noul Infiniti FX au creat panica in randul concurentilor.
In rest, acelasi design agresiv, acelasi interior de top si o dinamica peste asteptari chiar daca este hranit cu motorina.Primele fotografii oficiale cu noul Infiniti FX au creat panica in randul concurentilor.
google-analytics.com