Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (3.21 secunde)
80, Bucuresti De asemenea, in fiecare judet s-au acordat premii si pentru cele mai bune trei lucrari. Puteti gasi toti castigatorii, dar si fotografii cu lucrarile pe site-ul www.uniqa.ro.
Are acasa o intreaga colectie de albume, postere, reviste si fotografii cu idolii lui din acea vreme. Spune depre el ca este un tip orgolios, are "gura mare si rea" si este destul de greu de contrazis.
Online, pe iPad si pe mobil, cititorii vor avea acces la informatiile exclusive cu care ziarul i-a obisnuit, la opiniile unora dintre cei mai apreciati editorialisti din presa romaneasca, dar si la infografice, fotografii si video ce valorifica potentialul de multimedia si de interactivitate pe care il ofera web-ul si dispozitivele mobile.
Cele mai bune filme/fotografii care ilustreaza astfel de idei vor fi premiate cu o masina Mini One, un scuter Vespa, o bicicleta BMW si 200 de euro saptamanal.
Unii ne cer voie sa faca fotografii, altii vin si cu copiii, pe care ii urca pe motociclete, iar altii ne consulta in diverse probleme tehnice", sustine Catalin Mihai, de profesie inginer, unul dintre bikerii care vin saptamanal in fata prefecturii.
Intr-o parte a studioului eram noi, in alta se faceau fotografii pentru noile legitimatii. Atmosfera destul de relaxata, ca și cand toata lumea era multumita ca s-au ales, in sfarsit, apele.
Ford a facut publice primele informatii si fotografii ale conceptului EcoSport, autovehicul ce anticipeaza un SUV de oras, de clasa mica (segment B), construit pe aceeasi platforma tehnica precum si B-Max, micul monovolum care va fi produs exclusiv la Craiova, informeaza site-ul specializat pe piata auto, www.0-100.ro.
Detalii organizatorice Acesta este un eveniment public si nu necesita taxa de participare, iar la punctul de acces va fi necesara prezentarea unei fotografii a fiecarui participant.
Atunci, o persoana din anturajul sau a publicat pe internet o serie de fotografii scandaloase, cu ea in ipostaze indecente.
Lucrurile acestea nu sunt deloc metaforice, eu le-am facut la propriu, o pot demonstra cu fotografii. In perioada asta de pauza, nu mi-a fost greu, ci mi-a fost ingrozitor de greu.
La inceputul lunii august, au fost publicate primele fotografii din depoul de metrou Valea Ialomitei, de pe Magistrala 5. La depoul de la Valea Ialomitei vor stationa cele 21 de garnituri de metrou ce vor circula intre Eroilor si Raul Doamnei.
El a postat si doua fotografii in care arata acvariul cu pricina, care a ajuns intre timp intr-o stare deplorabila, desi unul dintre pesti supravietuise.
Cartea se incheie prin prezentarea de catre autor (in text si fotografii color) a 110 specii si soiuri de trandafiri avand parfum moderat sau puternic, soiurile fiind grupate si prezentate in urmatoarea ordine:
Si design-ul stopurilir a fost schimbat si exista o evolutie si la interior, spune Dacia, insa fotografii nu exista inca.
La rubrica Fotoreporteri UZP, Ilie Bumbac surprinde ochiul sufletului cu fotografii color pline de farmec informational. Si, asa cum am obisnuit - spunem noi - cititorul, vocile tinere ne insotesc si in acest numar.
Imogen Thomas continua sa traga foloase din popularitatea capatata in urma relatiei pe care a avut-o cu Ryan Giggs, miticul mijlocas galez de la Manchester United.
Povestea emotionanta din spatele unei fotografii aparent banale. Doi oameni care au invins destinul Sascha si Nyree Kindred s-au nascut cu o grava boala neurologica, iar aceasta afectiune i-ar fi putut condamna la o viata de suferinta.
Face fotografii- de fapt, fotografiile au fost motivul pentru care a decis sa faca turul pe jos. Si asculta muzica.
Spectatorii pot admira, de asemenea, o vanatoare de baloane cu avionul si impresionantul balon cu aer cald, și vor putea caștiga premii la concursul de fotografii.
Toate amintirile de sa eveniment imortalizate de fotografii prezenti la concurs vor putea fi gasite in albumele foto ce vor fi publicate pe pagina Facebook Riders Club.Editia a 3-a a evenimentului Maratonul Dunarii, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike â€" Ambulanta de biciclete.
google-analytics.com