Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (2.96 secunde)
in fiecare zi posteaza ganduri, amintiri, franturi de viata si fotografii cu el, din calatoriile pe care le-a facut in Romania, dar si in alte tari.
Insa, daca apreciati ca explicatiile date deja sunt suficiente, ca sustinerile care au insotit publicarea acelei fotografii sunt corecte si ca asemenea chestiuni tin de atributiile unui ambasador, cel mai corect gest ar fi sa solicitati Departamentului de Stat de la Washington rechemarea dumneavoastra in regim de urgenta de la post si terminarea, de indata, a mandatului de ambasador in intreaga Romanie.
Posibil sa nu mai fi avut bani si pentru fotografii profesioniste (nu va imaginati ca-s gratis sau ca nu erau fotografi profesionisti la eveniment) deci, in consecinta, i-a facut cineva din echipa niste poze cu mobilul, exact cum faci la un concert unde nu ti se da voie sa intri cu DSLR-ul la tine.
In definitiv, Theresa May ar fi putut sa-si aduca aminte de situatia delicata a lui Tony Blair, acuzat ca a pornit razboiul din 2003 impotriva Irakului pe baza unor fotografii trucate prezentate de Colin Powell la ONU.
De asemenea, politistii Sectiei 5 de Politie Constanta ne-au precizat faptul ca o echipa operativa s-a deplasat inca de ieri la locul evenimentului unde au efectuat fotografii si au demarat cercetarile in vederea identificarii si retinerii autorilor atacului de la conducta Conpet.
In plus, pliantul beneficiaza de fotografii din timpul manifestarilor reunite sub genericul Festivalului "Callatis" de-a lungul celor sase ani de existenta.
IC Bratianu si a unei expozitii de fotografii - 90 milioane lei; pentru organizarea unor manifestari culturale, lansari de carte, expozitii de pictura, placi comemorative etc.
in limba romana, tipizat OMFM, copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a cartii de munca cu toate paginile scrise sau o declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial prin care sa se ateste ca solicitantului nu i s-a intocmit carnet de munca, adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 1 luna), declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, documente care sa ateste experienta in agricultura si doua fotografii tip pasaport.
in limba romana (tipizat OMFM) - Copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare - Copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise) - Adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos - Cazierul judiciar in original, care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) - Declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate - Declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat - 2 fotografii tip pasaport
parada modei cu rochii de mireasa si de seara, prezentare de incaltaminte pentru ocazii speciale, precum si o demonstratie de filmari si fotografii profesionale.
actul de identitate in copie legalizata, certificatul de atestare a calitatii de consultant fiscal, eliberat de MFP, in copie legalizata, documentul de plata taxei de inscriere in evidenta CCF, in copie, cu prezentarea actului oficial, certificatul de cazier judiciar, certificatul de cazier fiscal, actul in baza caruia detine spatiul pentru desfasurarea activitatii profesionale, in copie legalizata, si doua fotografii de 2/3 cm.
Programul a inceput cu inregistrarea agricultorilor in Registrul Fermelor, acum fiind in desfasurare identificarea parcelelor pe fotografii aeriene si este necesara finalizarea lui, pentru ca dupa data aderarii, subventiile se vor acorda pe baza utilizarii terenului si nu pe baza proprietatii.
De maine, Reuters planuieste sa publice stiri in format video sau text, cu fotografii, preluate din lumea reala, pentru o mai buna informare a membrilor "Second Life".
Cu toate ca oficialii Grupului Renault care este proprietarul uzinei pitestene nu au confirmat inca aceasta informatie, o serie de fotografii neoficiale au aparut deja pe unele site-uri din Romania dedicate pasionatilor de automobile.
Mesajele ilustrate si prin fotografii color i-au determinat sa se gandeasca foarte des la riscurile fumatului pe 47% dintre canadieni si 33% dintre australieni, potrivit unui studiu mentionat de Magdalena Ciobanu, reprezentant al Autoritatii de Sanatate Publica.
dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala sau primar din care sa rezulte ca parintele solicitant de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate; doua fotografii tip pasaport.
si pasaport (ambele cu valabilitate de minimum sase luni), fisa personala (tipizat OMFM), doua fotografii tip pasaport, un CV in limba romana ( tipizat OMFM) si o copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, precum si o copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise).
De asemenea, Sponte a mai mentionat faptul ca la nivelul OCPI Constanta s-a introdus un sistem informatic performant care impune realizarea documentatiei cadastrale si pe suport magnetic pentru corelarea acestora cu ortofotoplanurile (fotografii aeriene de mare precizie georeferentiate) detinute de aceasta institutie.
copie BI sau CI, copie pasaport, fisa personala, CV, copie legalizata a certificatului de absolvire si a cartii de munca, certificat de sanatate, cazier judiciar, declaratie legalizata din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul de minori in intretinere, dovada din care sa rezulte ca a notificat autoritatilor intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.
doua fotografii tip pasaport. Spaniolii mai cer calificare sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol, iar germanii, copie legalizata a certificatului de absolvire.
google-analytics.com