Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (3.26 secunde)
In jur de 20 de milioane de fotografii, 6 milioane de pagini Facebook si 1,3 milioane de clipuri video sunt accesate in fiecare minut.
Eu am testat-o pe un Samsung Galaxy S3 si am incarcat trei fotografii de proba: Dristor, "Adevarul" anilor ‘90 si Sony Xperia Z.
11) Amuzante - hadonejob.com Site-ul prezinta o galerie de fotografii amunzante despre lucruri facute anapoda, toate avand sloganul "You Had One Job" (O treaba ai avut de facut - n.r.) 12) Coffitivity.com Pentru cei care vor sa-si imbunatateasca performantele la un loc de munca neprietenos, site-ul Coffitivity creaza o ambianta placuta, reproducand sunetele dintr-o cafenea vesela si muzica placuta.
c) Incerc sa-mi conving partenerul trimitandu-i cateva fotografii obraznice prin telefon. 10. Ce imagine iti mareste pulsul cel mai mult?
"Ce voi face cu aceatsa tableta?" Vreti sa va inlocuiti PC-ul sau vreti pur si simplu un gadget pe care sa va uitati la filme si fotografii atunci cand calatoriti?
In acelasi minut, apar 104.000 de fotografii pe Instagram, in timp ce, curios, dispar 108.000 de marturii foto, scrie yoda.ro.
Toate difuzoarele, microfoanele si camerele sunt plasate in afara zonei de care este tinuta de obicei tableta, astfel ca utilizatorii pot tasta in mod confortabil pe ecranul multi-touch, asculta muzica, face fotografii sau purta o conversatie pe Skype fara ca performanta sa fie afectata in vreun fel.
Zoe Strimpel, expert in relatii, a declarat ca site-urile de socializare abunda cu fotografii cu bebelusi, dar si cu imagini de la nunti "perfecte" care provoaca invidie si voyeurism.
It.bzi.ro: Un fotomodel care a pozat in FHM a incasat ajutor social pe nedrept.
In cei 10 ani, pe Facebook au fost trimise aproape 8.000 de miliarde de mesaje si au publicat online peste 400 de miliarde de fotografii.
La momentul lansarii, portalul continea "informatii despre unitatile administrativ-teritoriale din Romania (3.188 de localitati), incluzand peste 24.000 de fotografii, 150.000 de articole si peste 60.000 de pagini de text, puse la dispozitie de furnizorul Omnilogic din surse proprii si surse deschise" (!), dupa cum ne anunta Ministerul Comunicatiilor intr-un comunicat de presa.
Amatorii de fotografii selfie vor aprecia camera foto secundară de 5 MP. Aceasta ofera un unghi de vizualizare impresionant, de 95 de grade, care permite realizarea de autoportrete full body.
Daca vrei neaparat sa le arati celorlalti ca ai fost intr-un loc minunat, posteaza fotografii de acolo cand te intorci acasa.
Ai putea descoperi fotografii jenante sau incriminatoare si videoclipuri cu iubitul sau iubita ta pe care motoarele de cautare obisnuite nu le pot gasi.
Presupun ca autoritatile se vor deranja abia atunci cand niste "artisti" vor acoperi cu grafitti peretii biroului ministrului de Interne. Moment ce nu pare prea departe. Am facut cateva fotografii ale monumentului.
Distribuirea portretelor in cazul particular al retelelor de socializare Retelele de socializare au si conditii proprii referitoare la distribuirea de fotografii, inclusiv cele in care sunt portretizate persoane.
Acum, cu suficient spatiu in telefon, poti sa faci fotografii 360 cu acest aparat special pentru smartphone. Fotografiile pot fi vazute apoi cu orice pereche de ochelari de realitate virtuala.
Va dorim un an 2017 cu tot ce va doriti si va invitam sa ne trimiteti fotografii pe care le realizati chiar dumneavoastra, iar pe cele mai reusite o sa le publicam pentru a ne bucura toti de frumusetea Calarasiului.
Fotografii cu Samsung Galaxy S8 inainte de lansare Am vazut acum cateva zile cateva mostre foto cu Galaxy S8. Imaginile pareau putin ciudate, design-ul fiind mult modificat.
Comentarii pe pagina de Facebook a lui Mugur Bunea, pe marginea unei fotografii: Florin Badita, revolutionarul din fata Guvernului, calatoreste in metrou fara pantaloni, adica in chiloti - Mugur Bunea:
google-analytics.com