Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (6.20 secunde)
Nu suntem interesati de fotografii cu liderii de sindicate, pentru ca nu de asta duce lipsa Romania. Suntem interesati de un dialog serios si de solutii concrete", a spus Marian Sarbu.
Ion Iliescu a mai donat Muzeului Senatului si legitimatiile sale de senator cu semnatura lui Petre Roman si cea a lui Nicolae Vacaroiu, precum si editiile Princeps ale cartilor Revolutia Romana si Romania si lumea secolele XX - XXI, cu traduceri in franceza si germana, si Dupa 20 de ani, precum si fotografii semnificative din 1989 - 2002.
Sunt ocupate doar posturile de secretar, contabil, sofer (persoana care monteaza placute la cladirile monument istoric si face fotografii), consilier de patrimoniu si operator baza de date.
Seful statului a fost insotit de catre Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a facut fotografii cu turistii aflati pe terasa care i-au solicitat acest lucru.
Presedintele s-a plimbat timp de aproximativ o jumatate de ora in zona falezei din fata Cazinoului din Constanta, a facut fotografii cu cativa copii si a vorbit cu parintii acestora, carora le-a spus ca este o situatie de criza si ca toata lumea trebuie sa inteleaga acest lucru.
specialistii CIA au constatat ca exista o diferenta semnificativa de inaltime intre premierul Boc, in situatii obisnuite si acelasi, cand se fac fotografii de grup.
Victor Ponta, liderul PSD, publica pe blog articolul "Doua fotografii din acest weekend. Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
Mandatul lui Tise nu este nimic altceva decat un filmulet cu fotografii de la finalizarea proiectelor incepute de catre PSD si PNL in mandatele anterioare.
Exista un catalog intreg cu exponate pentru prima colectie, alcatuit de curatori care, din 2009, au cercetat muzeele din Bucuresti, Iasi, Cluj - au facut fotografii obiectelor din depozite si arhive.
Totodata, vor fi operationalizate conturi pe Flickr, unde vor fi postate fotografii de la activitatile organizate de Politia Romana, iar pe site-ul de video sharing Youtube vor putea fi vizualizate imagini de la diferite actiuni.
Ea a mai aratat ca pe site-ul PDL sector 6, apar fotografii cu Elena Udrea si cumnata sa, Cristina Udrea.
, prin participarea la intalniri de partid in cadrul UNPR Ziarul "Ring" a dezvaluit in repetate randuri ca subprefectul capitaliei, Dafinel Manoiu, a incalcat Legea 340/2004 privind institutia prefectului, prin imortalizarea sa in fotografii care demonstreaza clar ca a participat de mai multe ori la intalniri de partid organizate de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a Sectorului 2.
Comentariile facute de cei care au dat "like" sau "share" acestei fotografii pe Facebook variaza, unii dintre utilizatorii site-ului apreciind ca aceasta este "imaginea anului in Romania", scrie Mediafax.
Pentru ca prietenii de pe facebook au tot vorbit de cartile lui Christian, prezentandu-le sub diverse forme - fotografii, scanuri, acesta le-a postat si pe facebook alturi de comentariul:
Pe afis, deasupra fotografiilor lui Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Roberta Anastase scrie "BUBA", iar pe pozele cu Boc si Udrea este inscriptionat cuvantul "demis". Sub cele patru fotografii scrie "Pe doi i-am gonit!
Cind merge la Bruxelles este izolat, putem vedea asta in multe materiale filmate, in fotografii etc. Basescu prin simpla sa aparitie este o antireclama pentru tara.
Azi, in Sala Traditiilor va avea loc o expozitie de fotografii si documente privind istoricul, semnificatia si evolutia Drapelului National.
Presa a publicat fotografii in care Zeus sta pe treptele parlamentului, in timpul alegerilor prezidentiale din februarie, si ii trimite indicatii favoritului Washingtonului.
Vazusem multe fotografii cu Bucurestiul, dar n-aveam idee ce frumosi sunt Muntii Carpati sau Transilvania, sau Delta Dunarii, sau Valea Oltului, podgoriile de aici.
Pentru ca americanii trebuiau sa afle, inclusiv din fotografii si imagini filmate oficiale, ca el si-a indeplinit misiunea, chiar daca s-a vazut clar ca a facut-o cu jena, adica i-a informat pe Barosso si Schultz ca la Bucuresti e armonie sub "stindard american." P.S.
google-analytics.com