Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (2.97 secunde)
Cu toate ca site-ul Audi era bine realizat, avand informatii variate despre tipurile de masini comercializate, adrese ale dealer-ilor, glosar de fotografii, etc., ceva trebuia facut.
De acum, putem sa ne uploadam fotografii facute intr-un anumit loc si ele vor aparea pe Google Earth, reprezentate de un pin pe harta.
Nintendo va lansa în prima zi a lunii noiembrie o noua consola DS, care poate face fotografii si reda muzica, intrând astfel în teritoriul IPod-ului Apple si al i-Phone-ului.  Nintendo „se încordeaza“ în asteptarea sarbatorilor de iarna Compania japoneza Nintendo se asteapta sa aiba mai multe console Wii pe stoc în Statele Unite pentru perioada sarbatorilor, dar nu a garantat ca vor exista pentru toti doritorii, informeaza Yahoo News, care citeaza Reuters.
O astfel de afacere a fost lansata acum si la noi prin aparitia InMemoriu.com, pozitionat ca site-ul care "impiedica uitarea celor dragi" si unde clientii pot posta biografia si fotografii ale persoanei careia vor sa-i aduca un omagiu, pot aprinde lumanari virtuale si trimite flori.
Cu toate acestea, compania reuseste sa detina cel mai popular site de stiri, Yahoo News, care este primul in lume pe piata de profil, iar Flickr castiga tot mai multi adepti, continuand sa creasca si sa ramana unul dintre cele mai de succes site-uri de fotografii.
Wikileaks publica si cateva fotografii cu presupusul OZN cazut pe Pamant. Inaintea arestarii sale in decembrie, fondatorul Wikileaks anuntase ca este in posesia unor documente legate de existenta extraterestrilor.
Legea mai stabileste ca prin materiale cu caracter pornografic se inteleg obiecte, gravuri, fotografii, holograme, desene, scrieri, imprimate, embleme, publicatii, filme, inregistrari video sau audio, spoturi publicitare, programe si aplicatii informatice, piese muzicale si alte forme de exprimare care prezinta explicit o activitate sexuala.
Peste 750 de milioane de oameni din intreaga lume folosesc Facebook pentru a impartasi fotografii si videoclipuri si posteaza mesaje regulate despre ceea ce fac si gandesc.
Valeriu Steriu a postat si el pe Facebook cateva fotografii facute in excursia din Retezat. S-a plimbat cu bicicleta si a facut poze.
Totodata, vor fi operationalizate conturi pe Flickr, unde vor fi postate fotografii de la activitatile organizate de Politia Romana, iar pe site-ul de video sharing Youtube vor fi disponibile clipuri de la diferite actiuni.
"Search by image" este o noua modalitate de a cauta pe web sau printre propriile fotografii, folosind chiar imaginea respectiva - in locul unei inregistrari audio sau text - ca interogare pentru cautare.
Totodata blogul face legatura cu retelele de new media ale Inspectoratului General al Politiei Romane si va avea propriile seturi de fotografii si zona de film", au precizat reprezentantii IGPR.
Functia "All Share" de la Samsung permite transferul de fotografii si de aplicatii video de pe tableta pe televizor si invers.
Oficialii companiei software Carrier IQ au recunoscut ca softul pe care il vand in intreaga lume poate "urmari" o multime de informatii din celular, totusi nu inregistreaza, nu stocheaza si nu transmite catre operatori continutul SMS-urilor, mailuri, fotografii, fisiere audio sau video.
In aceste conditii, sharing-ul de muzica, fotografii, sau chiar de glume nu va mai fi posibil decat in cazuri extrem de rare.
Logoul de la Google, care ii este dedicat lui Eadweard James Muybridge, reprezinta mai multe fotografii, realizate alb-negru si color, care infatiseaza un calaret si calul sau.
In 2010, grupul a recunoscut ca, in perioada 2006 si 2010, masinile care circulau pe strazi pentru a realiza fotografii destinate StreetView au interceptat date private, prin intermediul unor conexiuni de tip Wi-Fi, noteaza Mediafax.
Milioanele de fotografii se vor imbina apoi ca intr-un puzzle tridimensional si vor crea replici virtuale ale oraselor sau obiectivelor turistice.
Cum sa iti vezi pozele si filmele din telefon pe televizor Ce ne-a mai placut la noua interfata Xbox este ca, daca aveti un telefon inteligent - in cazul nostru Samsung Galaxy S III, consola ofera posibilitatea de a rula muzica, filme si fotografii wireless de pe telefon, fara sa mai fie nevoie sa cumparati cablul HDMI de la Samsung.
Te angajezi sa nu faci fotografii fara autorizatie si nu ai voie sa vorbesti despre ce vezi. In interior,masurile de securitate sunt si mai drastice.
google-analytics.com